Glavni » general » Usporedite Smartphone sa FindTheBestom

Usporedite Smartphone sa FindTheBestom

general : Usporedite Smartphone sa FindTheBestom
FindTheBest logo

FindTheBest, internetska stranica za usporedbu proizvoda, pokrenula je odjeljak Smartphone vodiča za kupce. Ovaj novi odjeljak omogućuje korisnicima da usporedite pametne telefone na temelju cijena, specifikacija, planova mobitela, mjesečnih pristupnih stopa, planova i još mnogo toga.

Najvažnije, FindTheBest je rekao da vodič privlači informacije o prijevoznicima i planovima, uključujući pomaganje filtriranju planova prema zahtjevima ugovora i podršku prijevoznika.

Zanima me kako vidim kako to funkcionira pa sam krenuo prema odjeljku za smartphone. Pokrenuo sam nekoliko pretraživanja koja su izgledala kao da vraćaju točne rezultate. Međutim, jedno od pretraga pokazalo je nešto zanimljivo. Evo kako je prošlo:

Pomoću lijeve bočne trake "Rezultati filtriranja" odabrala sam značajke koje su mi bile zainteresirane. U tom slučaju, u odjeljku Wireless Connectivity, odabrao sam "3G"; i pod općim značajkama, odabrao sam FM odašiljač.

Rezultati su bili daleko od toga, iako se zbog pet uređaja vratio, Samsung Epic 4G Touch, BlackBerry 9630, Sony Ericsson X10 Mini Pro, Pantech Crossover i Sony Ericsson Vivaz, nitko nije imao FM odašiljač.

Traženje 3G uređaja s FM odašiljačem

Znam da Nokia N8 ima FM odašiljač, ali nije bio na popisu. To sugerira da je FindTheBest US centriran, jer N8 nije podržan od strane operatera u SAD-u Ipak, zabrinjava se rezultati s pet različitih telefona, a niti jedan od njih nema FM odašiljač. To sugerira da baza podataka treba dodatno ugađati.

Pomaknula sam se dalje prema dolje na lijevoj bočnoj traci do odjeljka kamere i podešavala klizač kamere na "12 megapiksela". Stranica je vratila sljedeće:

Nisu pronađeni rezultati. Pokušajte prilagoditi filtre.

Nedostaje li nešto? Dodajte je!

Opet, Nokia N8, koji ima i FM predajnik i 12 megapiksela kamera, nedostaje. Sve dok imamo na umu da je ova usluga vjerojatno usredotočena na SAD, nema problema.

Također pročitajte: Kako MasterCard planira napraviti svaki gadget kao kreditna kartica

Zanimljiv dio je da korisnici mogu pomoći u popunjavanju praznina u bazi podataka FindTheBest. Potrebna je prijava, a prihvaćeni su ID-ovi s Facebooka, Googlea, AOL-a, Yahooa i OpenID-a, pa se gotovo svatko mora moći prijaviti bez potrebe za stvaranjem FindTheBest računa, opcijom koja je također dostupna.

FindTheBestov odjel za pametne telefone čini se ciljano isključivo na tržištu SAD-a, pa će korisnici iz te regije vjerojatno imati najviše koristi od ove usluge. To bi trebao biti alat Godsend za one koji traže pametne telefone i planove na tom tržištu.

Preporučeno
Ostavite Komentar