Glavni » general » Usporedni pregled MTN i Glo 3.5G Interneta

Usporedni pregled MTN i Glo 3.5G Interneta

general : Usporedni pregled MTN i Glo 3.5G Interneta

I MTN i GloMobile nude usluge mobilne internetske usluge temeljene na uslugama 3.5G u Nigeriji. Obojica redovito tvrde da nude najbrži 3.5G uslugu u zemlji.

Članovi našeg tima opsežno koriste obje usluge, a ovdje predstavljamo nekoliko primjedbi iz naše upotrebe oboje.

MTN 3.5G pruža znatno brži doživljaj pregledavanja od Glo 3.5G
S MTN-om redovito se promatramo brzinom od preko 250 Kb / s, iako može usporiti do gotovo neupotrebljivih brzina u određenim satima u danu - osobito između 9 i 11 sati.

Na Glo 3.5G, dobivamo između 70 i 150 Kb / s, plus također primijetimo da ima vremena to postaje neupotrebljiv previše. Međutim, čini se da ne postoji određeno razdoblje u kojem se pojavljuju te zastoji. Kao rezultat sporije brzine na Glo-u, preuzimanja i video streaming nisu baš ugodno kao i pribavljanje putem MTN-a.

MTN 3.5G često ima problema s sigurnim pregledavanjem
Sigurnim pregledavanjem podrazumijevamo pristup kriptiranim web-lokacijama i web-stranicama s https prefiksom. Svako sada i onda, takve web stranice jednostavno nisu dostupne na MTN internet.

MTN pogreška 3180 pitanja
Nedavno se pojavio problem prilikom korištenja MTN 3.5G. Prilikom pokušaja akcije koja zahtijeva prijavu ili podnošenje obrasca na instalaciji programa WordPress, ": 3180" umetnut je u URL string i rezultate na stranici ne učitava.

Sigurni smo da gore navedeni podaci nisu indikativni za sve što postoji na dvije 3.5G mobilne usluge, pa ako ste doživjeli neka druga pitanja ili primijetili druge zasluge bilo koje usluge, slobodno ih objavite u odjeljku za komentare u nastavku.

Također pročitajte: Kako koristiti Bixby Vision na Samsung Galaxy S8
Preporučeno
Ostavite Komentar