Glavni » general » Zapovjednik - kratki film snimljen na Nokia N8

Zapovjednik - kratki film snimljen na Nokia N8

general : Zapovjednik - kratki film snimljen na Nokia N8

U gradu postoji novi film - The Commuter, a snimljen je u HD / 720p potpuno na Nokia N8. Film je brzom akcijskom komedijom koja pokazuje nevjerojatne mogućnosti snimanja filmova N8.

The Commuting zvijezde Dev Patel, Charles Dance, Ed Westwick i Pamela Anderson.

Jučer sam gledao film, a ako mi nije bilo reklo, možda nisam pogađala da je snimljena na mobilnom telefonu. Kvaliteta snimanja bolja je od onih nekoliko produkcija Nollywooda koje znam. Možda je vrijeme da neki Nollywood producenti daju N8 probati?

Evo što Slumdog Millionaire zvijezda Dev Patel, koja je glavni glumac u filmu, mora reći:

Htjela sam potaknuti sljedeću generaciju filmaša pokazujući da vam nije potrebna skupe opreme i veliki proračuni za izradu vlastitih filmova. Kvaliteta fotoaparata kao što je Nokia N8 omogućava filmskim producentima iznošenje nevjerojatnih HD filmova i nadam se da 'The Commuter' pokazuje težnjama filmašima da možete stvoriti sjajni film čak i koristeći mobilni telefon.

Mobilno snimanje filma traje neko vrijeme. Venture Show, video podcast koji sam napravio za sezonu, snimljen je na Nokia E90 s dobrim rezultatima. "The Phones Show" Stevea Litchfielda snimljen je na mobitelu već stoljećima. Telefoni koji su se koristili u prošlosti uključivali su Nokijin N93 i N86. Sada koristi Samsung i8910 HD i Nokia N8.

Sada, Nokia je dobio mene žele N8. Konačno . Samo razmišljam o stvarima koje mogu učiniti s ovom bebom ostavljajući me lusting. U međuvremenu, film je preuzeto na moje računalo i pametni telefon, pa ga mogu ponovno gledati.

Također pročitajte: Zajednički telefon Akronimi i njihova značenja [Ažurirano]

I ovdje je za vaš užitak gledanja (imajte na umu da ćete morati ići na stranicu usluge YouTube da biste vidjeli Prigovor u punoj 720p slavi):

Izvor: Nokia razgovori

Preporučeno
Ostavite Komentar