Glavni » general » Dolazi do MOBILITY: Nokia 808 PureView i novi show "Hangout s Mister Mo"

Dolazi do MOBILITY: Nokia 808 PureView i novi show "Hangout s Mister Mo"

general : Dolazi do MOBILITY: Nokia 808 PureView i novi show "Hangout s Mister Mo"

Sa zadovoljstvom sam danas da dvije najave:

1. Nokia 808 PureView dolazi na MOBILITY.com.ng zahvaljujući Nokia Nigerija. Da; to je veličanstvenost od 41 megapikselne kamere s Xenon bljeskalicom i Carl Zeiss optikom s PureView tehnologijom. Kao i uvijek, objavit ću recenzije i članke o značajkama, kao i moj običaj.

Ali to ne završava s recenzijama. Konstantno sam propovijedao da nije riječ samo o mobilnoj tehnologiji, već io tome što radite s njom. Iz tog razloga, 808 PureView nije mogao stići u boljem vremenu. Pročitajte dalje.

2. Hangout s Misterom Mo je stil života koji smo neko vrijeme planirali iza scene. Nedavno sam počeo davati upozorenja na ovu nadolazeću emisiju na Twitteru. Trenutno ne mogu otkriti sve detalje ove zabavne emisije, ali to će vas uključiti u uzbudljive načine i bit će dostupan ovdje na MOBILITY.com.ng. Emisija će sadržavati tekst, slike i video, sve za vašu infotainment .

Očekujte da biste vidjeli osobe koje se kreću prema gore, glazbu, ples, mjesta, najfinije mobilne uređaje i druge zabavne sadržaje na emisiji. Budući da vjerujemo u prikazivanje mobilnih mogućnosti, sve fotografije i videozapisi za Hangout s Misterom Mo snimit će se na mobilnom uređaju. Naši su početni planovi koristili HTC One X, ali s PureViewom koji dolazi sljedećeg tjedna, nema argumenata o tome koji uređaj treba izvršiti počast. Nokia 808 PureView će biti službena fotografija i video kamera za emisiju.

Želite li se pojaviti u Hangoutu s Misterom Mo?
Biste li se voljeli pojaviti kao gost na emisiji? Imamo već niz ljudi. Ne moraš biti geeky. Morate posjedovati i koristiti telefon, čak i ako je Nokia 3310, i morate biti zabavni i trendi. Nijedan nepromišljeni ljudi u odijelima koji sjedaju i govore ljude na dosadu ovdje. Za sada, morate se nalaziti u Lagosu (uskoro ćemo ga proširiti diljem zemlje).

Također pročitajte: Mi ne bavimo, pregledavamo sve

Samo mi pošaljite mail putem mister AT mobility.com.ng, izražavajući vaš interes da se pojavi na emisiji. Kao predmet e-pošte upotrijebite "Hangout s Misterom Mo".

Idemo!
Uzbuđen? Da; MOBILITY.com.ng namjerava pogoditi novi teren, a ono što imamo u radovima je bez presedana u industriji. Stranka ide dalje i dalje.

Preporučeno
Ostavite Komentar