Glavni » general » Komičar Julius Agwu traži naknadu od Etisalata preko blokirane linije

Komičar Julius Agwu traži naknadu od Etisalata preko blokirane linije

general : Komičar Julius Agwu traži naknadu od Etisalata preko blokirane linije

Popularni komičar, Julius Agwu je izvijestio da je poduzimao pravni postupak protiv operatera mobilne telefonije, Etisalat, zbog blokiranja i zamjene njegove linije i ne uspije riješiti problem nakon nekoliko korespondencije i sastanaka o tom pitanju. Izjava Festusa Keyama, pravnog savjetnika Juliji, predstavila je sljedeće zahtjeve:

OBAVIJE NAPOMENA da imamo urednu uputu našeg klijenta da zatražimo i time zaračunavamo iznos od N100, 000, 000.00 (sto milijuna Naira) kao naknadu za gubitak poslovnih prilika i neugodnosti uzrokovane našim klijentom zbog vašeg protupravnog i neopravdanog blokiranja i / ili zamjena našeg klijenta Etisalat GSM telefonske linije.

PODUZIMATE DALJNJE OBAVIJEST da u slučaju neuspjeha, odbijanja ili zanemarivanja da pristupite našem gore navedenom zahtjevu u roku od sedam (7) dana od primitka ovog pisma, morat ćemo se pokrenuti protiv vas, sve pravne strojeve potrebne za dobiti pravni lijek za našeg klijenta.

Prema izvješću o vijestima, nije došlo do službenog odgovora tvrtke Etisalat. Puni detalji o priči dostupni su na web stranici Daily Timesa: Julius Agwu Sues Etisalat.

Preporučeno
Ostavite Komentar