Glavni » general » Dođite igrati Exploding Kittens sa našim chatbotom Zo, kaže Microsoft

Dođite igrati Exploding Kittens sa našim chatbotom Zo, kaže Microsoft

general : Dođite igrati Exploding Kittens sa našim chatbotom Zo, kaže Microsoft

Exploding Kittens je kartaška igra, koja se sastoji od jedne palube od 56 karata. Svaka od tih kartica ima svoju jedinstvenu sposobnost, što uključuje preskakanje skretanja, prisiljavajući slijedećeg igrača da zauzme dva skretanja, prebacujući palubu, itd. Cilj ove igre je izbjeći eksplodirajuću mačkastu karticu. Ako uspijete nacrtati jedan, nadali biste se da ćete imati karticu Defuse.

Ova igra izgleda dovoljno dobar za igranje s prijateljima. Fizička inačica igre bi vas koštala 20 dolara. Međutim, ako vam je draže postavljanje na telefon, možete kupiti aplikaciju na iOS-u i Androidu za $ 2. Nadalje, možete igrati igru ​​s društvenim chatbotom tvrtke Microsoft, Zo. Nedavno je Microsoft najavio svoju suradnju s developerom Exploding Kittens kako bi doveo Zo u igru. Prema tvrtki, Zo je sposoban imati inteligentne razgovore s ljudima, a sada želi igrati jedan-na-jedan utakmice s nama.

Studio je htio stvoriti verziju jednog igrača, ali nije htjela napraviti sličnu Solitaireu. Tako je društvena chatbot bila uključena u igru. Međutim, na PC verziji igre nema stvarne komunikacije između bot i ljudskog igrača, prema Microsoftu.

Ako ništa drugo, izvješća navode da Zo zabavlja. U aplikacijama za slanje poruka može nositi razgovor, iako ponekad ne prepoznaje kontekst vašeg odgovora. Ipak, tehnologija iza umjetne inteligencije na oblaku prilično je strašna.

U solo PC verziji Exploding Kittens, možda se osjećate kao da igrate protiv igre, umjesto da igrate protiv umjetne inteligencije treće strane. Čak i tako, to je puno zabave, bez obzira na Zo nedostatak odgovora unutar igre.

Također pročitajte: Može li netko objasniti taj trend s Microsoftovim Android aplikacijama?

Možete igrati Exploding Kittens na PC-u putem Facebook Messenger, Kik i GroupMe. Za postavljanje, samo pošaljite chatbotu poruku koja kaže Play EK. Dobit ćete vezu za igranje na jednom u igri u jednostavnim, srednjim i stručnim načinima.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar