Glavni » general » Kôd Crvena: razgovori s dva mobilna korisnika koji nisu tehnološki napredni

Kôd Crvena: razgovori s dva mobilna korisnika koji nisu tehnološki napredni

general : Kôd Crvena: razgovori s dva mobilna korisnika koji nisu tehnološki napredni

Jučer navečer sam prisustvovao kodu Red, događaju koji želi podići svijest i podršku za napore na osnaživanju Arewe djevojke - referenca na sjevernu nigerijsku djevojčicu. Jeste li znali da 1 od 20 sjevernih djevojaka umire u porodu? Djevojka; ne žene. Izvučeno je iz škole i oženio se u dobi između 12 i 14 godina. Više informacija možete dobiti na adresi www.GirlEffect.org.

Napravio sam dosta poznanika na događaju, uključujući: Blossom Nnodim, Dupe Macaulay, Emilia Blagoslov Tobi, Ruth Olurounbi, Izegbua i Toyin Arowolo. Ali također sam se upregao u neke stare, uključujući i divne Subomi Plumptre, kao i Babs Okubote, koje nisam vidio u dvije godine. Prije pokretanja događaja, razgovarali smo o mobilnim uređajima u zasebnim slučajevima. Oba su rasprava potaknuta interesom u mom Lumia 1520.

Subomi je spomenuo kako je Windows Phone kratkom pokušao ne predugo i otkrila da nije intuitivno. Jedna od neobičnosti koju pamti bila je traženje gumba za ponovno postavljanje preko telefona i nije mogla pronaći. Nakon traženja informacija na mreži, otkrila je da se nalazi u odjeljku "O" u postavkama.

"Tko stavlja gumb za resetiranje pod Ono?" Upita nevjerojatno? "To je posljednje mjesto gdje bi itko tražio."

Slažem se. To se čini neparnim mjestom za to. U svakom slučaju, Windows telefon pronađe nedovoljno intuitivno za nju. Apsolutno pronalazi da je iPhone frustrirajuće i ponosno nosi oznaku Android OS. Subomi stijene Samsung Galaxy Note 3. Sigurno je up-to-date.

Babs koristi iPhone 5, ali kaže da ima Samsung Galaxy Tab koji on deponira iPhone kada je kod kuće. On voli Android za aplikacije i za slobodu koju nudi. O, i pronalazi iPhone mnogo smetnji zbog ograničenja u operacijskom sustavu. Priznaje se kao narkoman, skidanje aplikacija, instaliranje i deinstaliranje nakon što mu dosadi.

Također pročitajte: Hands-on s SOLO S450

Babs kaže da, iako nije obožavatelj Windows Phonea, smatra da je zanimljivo da svatko s kim zna tko koristi jedan je sretan. Sigurno sam vrlo sretan sa svojim 1520, a znam još i drugih korisnika sustava Windows Phone koji su zadovoljni svojim uređajima.

Oba Subomi i Babs nisu tehničari. Ja, s druge strane, imam tech koji trči u mojoj krvi. Vjerujem da je sklonost telefonu kao rodna atrakcija: neki ljudi vole robusne dame. Neki drugi vole tanke i lagane. Neki drugi vole petite. Ono što apelira na nekoga ne smije udariti drugu kao nešto ugodno. Ali onda, to je način na koji ljudi.

Preporučeno
Ostavite Komentar