Glavni » general » Sukob lumija: 720 versus 920

Sukob lumija: 720 versus 920

general : Sukob lumija: 720 versus 920

Znam što ćete reći: "Kako možete srediti Lumia 720 srednjeg dometa protiv vodećeg Lumia 920?" Nemojte to reći. Samo s tobom. Ako ste slijedili ovaj blog od 2008., jako dobro znate da sam ja osoba vodeće. Sve ostale stvari su jednake, ništa ne pobjeđuje. Glavni brod ima sva zvona i zviždaljke i najjači hrvač u prstenu. Da; ono što radim sad je pitting srednje težine prvak protiv težak prvak. Nije pošteno; pravo? Možda. U svemiru Windows Phone, 920 je neusporediv u smislu što može učiniti i koliko dobro to čini. Samo nema natjecatelja. Dakle, zašto - zašto u imenima bogova mobitela nalazim Lumia 720 tako neodoljivo atraktivan da se osjećam kao da je Lumia trebala koristiti umjesto 920? Zašto? Kako to ima smisla?

Zašto bih se osjećala kao da sam odustala od sjajnog fotoaparata Lumia 920 s PureView tehnologijom i optičkom stabilizacijom slike, veći, detaljniji i osjetljiviji zaslon (768 x 1280 piksela, 4, 5 inča, na 332 piksela piksela), veću unutarnju memoriju (32 GB ) i veći RAM (1 GB) za Lumia 720 s manjim manje detaljnim, manje osjetljivim, ali vrlo dobrim zaslonom (480 x 800 piksela, 4, 3 inča pri 217 ppi piksela gustoće), pola RAM-a i manjim 8 GB interne memorije iako je mogućnost microSD kartice postoji)? Oba zaslona imaju tehnologiju Clear Black i Gorilla Glass 2.

Kako to ima smisla? Možda zato što je Lumia 720, koji je manji, dobro uklapa u moju ruku i je lakši? Ali može li to biti sve? Što god da je, nešto mi govori da možda samo razmažem izbor. Nije svakodnevno da ima dvije apsolutno velike Lumiasove kojima se igra. Kada je netko razmažen za izbor, može se raspravljati hoće li preferirati Kukuruzne pahuljice iznad Zlatnog jutra ili obratno. Istina je da sam pronašao i Lumias vrhunske uređaje i živjet će s njima. Još…. Oh, gnjavite se! Samo me bojim pokvareno trulo.

Također pročitajte: Kako upravljati ZIP datotekama na Androidu

Tvoj poziv

Ali, ovdje je pitanje za vas - Ako novac nije problem, koja od dvije Lumias će vam ići za - 920 ili 720?

Preporučeno
Ostavite Komentar