Fat Burner China White 25 ефедрини

China White 25 Ephedra е високоефективна горелка за мазнини, произведена от Cloma Pharma. Действието му се основава на изпитана във времето комбинация - ефедра, (екстракт), кофеин, аспирин.

Добавката активира нервната система, увеличава скоростта на метаболитните процеси, дразни адренорецепторите в мастните тъкани и провокира увеличаване на липолизата. Приемът на капсули улеснява понасянето на всички ограничения на диетичното хранене.

съдържание

  • 1 Състав на Китай Бяла 25 ефедрини
  • 2 Как да приемате China White
  • 3 странични ефекти от Китай Бял
  • 4 отзива

Състав на Китай Бяла 25 ефедрини

Активните активни вещества са кофеинът с ефедрин, приеман в пропорции от 10 до 1, тоест 250: 25 mg. Благодарение на коригираното съотношение горелката за мазнини има силно стимулиращо действие.

Приемайки добавката, човекът започва да се уморява по-малко, по-лесно се понася диета. Действието на China White не се ограничава единствено до изгарянето на мастните запаси. Приема се и като комплекс преди тренировка, който ви позволява да се концентрирате напълно върху урока.

China White има термогенен ефект поради метилсинефрина, зеленото кафе, екстракта гуарана, малиновите кетони. Това води до големи натоварвания, но производителят разумно въведе Rhodiola rosea в препарата, което позволява на тялото бързо да се адаптира към "новия" режим на работа.

Как да приемате China White

Горещият мазнини е специално създаден за диетичен прием, чиято диета на практика е лишена от въглехидрати. Експертите на производителя съветват да се комбинира употребата на капсули с редовна физическа подготовка и специално хранене, което предполага изключване на газирани сладки сокове и бърза храна. В диетата трябва да присъстват не повече от 40% въглехидрати.

Cloma Pharma Fat Burner намалява апетита. Това помага да се поддържа диета и да не се разгражда. Лекарството "заглушава" страничните ефекти от храненето с ниско съдържание на въглехидрати, тоест човек не чувства слабост, може лесно да се концентрира върху тренировките, не губи яснотата на мисленето си.

Не се препоръчва да се спазват единствено инструкциите. Когато приемате горелка за мазнини, трябва да се съсредоточите върху собствените си чувства, като намалите дозировката, ако има усещане за голям дискомфорт. Основното е да се спазват следните точки:

  • пийте една капсула с хранене;
  • добавете още една капсула, ако няма желан ефект, възможно е само за 4-5 дни от курса;
  • не приемайте повече от три капсули на ден.

Липсата на загуба на тегло изисква преглед на плана за тренировка и диета.

Странични ефекти от China White

Начинаещите, приемащи висока доза ефедрин за първи път, могат да почувстват силно вълнение на нервната система. China White 25 не е подходящ за всички спортисти.

Лекарството е показано за тези, които се занимават с фитнес и културизъм, но с преход към по-умерени тренировки. Добавката абсолютно не е подходяща за кросфит, бойни изкуства, вдигане на тежести.

Основното е да избягвате прекалено досадното обучение. Само здрави хора трябва да пият горелка за мазнини. Не можете да приемате лекарството при проблеми с черния дроб, бъбреците, щитовидната жлеза, сърцето, нервната система, хроничното или честото безсъние.

Отзиви

China White 25 Ephedra Fat Burner е предназначена за жени, но се използва и от мъже. Отзивите за ефекта на лекарството са предимно положителни. Те се свеждат до факта, че дори не строгите диети и прости физически дейности ви позволяват да отслабнете, да спечелите желаното облекчение на пресата за две седмици, ако желаният процент мазнини е нормален. Страничен ефект под формата на топлина след приема на лекарството преминава след четвърт час, не влияе на производителността. Много жени пият добавката, докато правят аеробни тренировки и губят мазнини без силови тренировки.