Glavni » general » Kina je stigla u Afriku prije Googleove Android One; Evo zašto nema problema

Kina je stigla u Afriku prije Googleove Android One; Evo zašto nema problema

general : Kina je stigla u Afriku prije Googleove Android One;  Evo zašto nema problema

Pročitao sam članak pod naslovom Google donosi jeftine pametne telefone u Afriku, ali ima problem: Kina je stigla prvi na QZ. U članku se postavlja pitanje na koje bih ovdje želio govoriti.

Kako bismo vam pružili dobar uvid, ovdje su izvatci koji naglašavaju problem na koji se bavim:

Pitanje za Google jest hoće li se ponude usluge Android One privući više nego jeftinije kineski pametni telefon koji trenutno dominira tržištem u Africi. Ove generičke slušalice, unatoč starijim i sporijim verzijama operacijskog sustava Android, dostupne su za čak 50 dolara i navodno tvrde da dvije trećine trenutnog tržišta smartphonea na kontinentu.

i

Google klađenje Android One linije će prisiliti potrošače da se uklone kineske alternative. No, uobičajeno, afrički korisnici pametnih telefona često imaju agnostiku i zainteresirani su za jeftine slušalice koje im mogu ponuditi put do interneta.

Ozbiljno sumnjam da se Google kladio da će potrošači hvatati kineske alternative za svoje Android One mobitele. Vjerujem da se Google klađenja na suradnju ovdje.

Članak ne ukazuje na to da je prva Androidosna mobilna slušalica usmjerena na Afriku napravila kineski proizvođač koji trenutno radi dobro na dnu piramide. Ovo nije Android One u odnosu na Kinu. Umjesto toga, to je Android One s Kinom, kao što smo vidjeli s pokretanjem Infinix Hot 2 u Lagosu ovog tjedna.

Sjećam se kako je izvršni direktor Infinixa u ožujku ove godine rekao da brand želi "preuzeti low-end Android tržište u Nigeriji". Po mom mišljenju, Google je napravio dobar izbor s idejom s Infinixom. Nadamo se da ćemo vidjeti dok ne vidimo čak i niže cijene Android pametnih telefona na nigerijskom tržištu.

Također pročitajte: Pogledajte Mobility's #BlackFriday ponude!

Ako je Google pametan, to je put naprijed: dobiti kineske proizvođače da proizvode Android One pametne telefone za Afriku. Google ima softver; Kina ima prednost u cijeni. Ja to zovem win-win situacija. Da; Kina je stigla u Afriku prije Googleove Android One. Ali kako je to problem gledajući kako se to izvršava?

Preporučeno
Ostavite Komentar