Glavni » general » "Checkout" Visaov novi online sustav plaćanja

"Checkout" Visaov novi online sustav plaćanja

general : "Checkout" Visaov novi online sustav plaćanja

Njezina je bitka o tome tko ima najlakši online sustav plaćanja, a za nas korisnike, to samo daje širi raspon izbora za odabir, budući da se Visa pridružio likovima Amazon, Google novčanik i Mastercard Masterpass jer uvodi svoje vlastiti brzi online sustav plaćanja pod nazivom "Checkout".

Checkout ima za cilj stvaranje online kupovine što je brže i jednostavnije, a da ne morate proći kroz uobičajeni stres unosa podataka o pojedinostima o kreditnoj kartici kao što su brojevi, datum isteka i sl. Prije kupnje stavke. Dakle, ova usluga Visa prijavljuje podatke o vašoj kreditnoj kartici, čak se mogu koristiti i ne-vizne kartice te vam omogućuje da im pristupite samo prijavom ID-a i lozinke, a to je sve na radnoj površini (web-lokaciji) ili mobilnom uređaju (iOS, Android). Još jedna dobra stvar je da možete započeti i dovršiti transakciju na jednoj stranici.

Iako će biti teško konkurirati velikom online prodajnom mjestu kao što je Amazon koji već ima brži sustav s jednim klikom. Visa već radi s nekoliko poznatih prodavaonica poput Pizza Hut i Lululemon. Međutim, pronalaženje mrežne trgovine za upotrebu usluge ne bi trebalo biti velik problem.

Izvor: Visa

Preporučeno
Ostavite Komentar