Glavni » general » Pogledajte ove Custom ROMS za Gionee M2

Pogledajte ove Custom ROMS za Gionee M2

general : Pogledajte ove Custom ROMS za Gionee M2

Odricanje:

Odričite se od igranja s Custom ROM-ovima, ako ste ukočeni. Mobilnost nije odgovorna za sve što se dogodi vašem uređaju. Prije nego što počnete igrati s prilagođenim ROMS-om, provjerite jeste li ukorijenjeni, instaliran je prilagođeni oporavak i potpuno ste podupirač. Ako slijedite religiozne upute, bit će vam u redu.

Jedan brand koji je uistinu impresioniran prošle godine je Gionee. Oni nisu tako istaknuti i dominantni kao Tecno na nigerijskom tržištu, zahvaljujući snažnom oglašavanju kasnijih. Nekoliko sam ih vremena zanemarivao, sve dok nisam dobio jedan od njihovih uređaja. Od tada, to je bio blaženstvo sve na putu. Evo razloga zašto više volim Gionee preko Tecno.

Ja posjedujem i koristim Gionee M2, a za one koji ne znaju, ima više od 15 prilagođenih ROM-ova za telefon. Gionee brand popularan je u Indiji, pa su indijski programeri odabrali interes za uređaj i razvili prilagođeni ROMS za to.

Prilagođeni ROMS pomažu u promjeni sučelja telefona, većina puta dolazi s značajkama koje telefon nikad prije nije imao. Svi isti, prilagođeni ROMS-ovi su zabavni za upotrebu i mijenjanje po vašem izboru. Imajte na umu da, prije nego što počnete igrati s prilagođenim ROMS-om, morate biti ukorijenjeni i morate imati instaliran prilagođeni oporavak za sigurnosno kopiranje trenutnog ROM-a u slučaju nezgoda.

Evo nekoliko prilagođenih ROM-ova koje sam koristio na Gionee M2.

MIUI ROM:

Ovo je prvi prilagođeni ROM koji sam instalirao. Temelji se na Android 4.2 Jelly Bean za M2. Ovaj pretvara vaš telefon na tipičan Xiaomi telefon sa svim svojim značajkama netaknut. ROM je došao sa gotovo sve ugrađenim poput značajke za uštedu energije, čišćenju sustava, monitoru prometa i mnogo više u kombinaciji s tekućinom i intuitivnim korisničkim sučeljem. Upravo je to trebalo biti Android.

Također pročitajte: ICT: stvaranje prilika koje nikad prije nisu čuli

Achillesova peta ovog ROM-a bila je da prednja kamera nikada nije radila na svom uređaju (kao u trenutku kada sam ga pokušala) i koristila puno RAM-a. Popravak je došao zbog problema s kamerom, ali onda sam se preselio.

AOSP KITKAT ROM:

Ovaj ROM temelji se na Android 4.4 KitKat za Gionee M2, što znači da ste prije instaliranja ovog ROM-a morali nadograditi svoj telefon na KitKat. Uglavnom, ovaj ROM nudi vam sirovi nerazboriti Android KitKat iskustvo Uz Screen Cast, Cloud Print, podršku za Xposed module kao što su Gravity Box itd.

CleanKAT ROM:

Ova je ROM bila vrlo dobro oslobađanje od developera Umanga Leekha. Najmanja Gionee M2 ROM do datuma (oko 180 MB). Sadrži puno podzemnih ugađanja, npr. Blokiranje oglasa, također se postavljaju i Xposed Installer i Gravity Box u području Postavki. Ovaj ROM je glatki i lagan, koristio sam ga već dugo prije nego što krenem dalje.

Android L UI ROM:

Ovo je još jedna velika ROM od Indijanaca, koja se temelji na Android 4.4 KitKat, nudi neke od promjena u korisničkom sučelju koje se nalaze u Androidu L. Postavke, traci obavijesti, traku statusa i gotovo svi drugi elementi temelje se na Androidu L. Na zaslonu, možete promijeniti Fontove (radi s rootom) i postoje opcije za promjenu ikone baterije na bilo koji logotip koji želite. Ovaj ROM nudi cjelovito glatko iskustvo i to je ono što trenutno koristim.

Postoje i druge važne spomena kao što su Samsung Galaxy S4 ROM, Xperia Z ROM, Dark L ROM, Materijal + ROM itd.

Evo namjenske stranice za modele Gionee M2, razvoj i hakiranje. Krediti indijskim programerima Umang Leekha, Geo Baby, Raju Raju, itd. Za dosljedno kuhanje ovih prekrasnih ROM-ova.

Također pročitajte: Tethering PlayBook s ružičastim 2008 značajkama telefon
Preporučeno
Ostavite Komentar