Glavni » general » Pogledajte novi Apple Instagram račun

Pogledajte novi Apple Instagram račun

general : Pogledajte novi Apple Instagram račun

Svatko ima račun Instagrama. Zapravo, ne samo pojedinci, već i tvrtke i drugi korporativni subjekti su došli do društvenih medija da dođu do svojih klijenata. Izgleda da je Apple konačno odlučio pridružiti se s ostatkom svijeta. Nedavno je tvrtka pokrenula službeni Instagram račun. Sada to ne znači da Apple ne koristi Instagram - tvrtka redovito prikazuje oglase na web mjestu. Tvrtka ima nekoliko postojećih računa Instagram za povezane usluge i aplikacije koje nudi, kao što su iTunes, Apple Music i iBooks. Službeni Apple Instagram račun je, naravno, @apple.

Račun već uključuje broj postova. Među uređenim sadržajima su slikovite galerije, koristeći snimke i videozapise snimljene posebno za iPhone s različitih fotografa. Račun za Apple Instagram pokrenut je u ponedjeljak, ali brojčani sljedbenik se uspinje vrlo brzo. Neki se mogu iznenaditi jer je Apple toliko dugo stvorio Instagram račun. Međutim, ovo je pokretanje diskretno praćeno već postojećom marketinškom kampanjom. Upotrebljavajući se hashtag #ShotoniPhone, vlasnici iPhonea potiču se da dijele vlastitu fotografiju snimljenu s uređajem na Instagramu.

Kampanja Shot On iPhone već je rasprostranjena na televizijskim reklamama i oglasnim pločama nude visokokvalitetne videozapise korisnika iPhonea. Dovođenje kampanje na Instagram pomoći će da se jabuka skupi još više sadržaja za upotrebu proširivanjem baze za podnošenje.

Pokretanje kampanje također pada u isto vrijeme kada se pojavljuju više glasina o iPhoneu 8. Nedavna izvješća tvrde da fotoaparat može snimiti videozapise pri razlučivosti 4K i 60 kadrova u sekundi putem stražnjih i prednjih fotoaparata. IPhone 7 i 7 Plus već mogu snimati 4K video, ali samo 30 sličica u sekundi. nadamo se, vijesti o ovom i više će se pojaviti na računu Apple Instagram.

Također pročitajte: Blackberry slušalica će biti profitabilna, kaže John Chen

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar