Glavni » general » Provjerite $ 395 Emporio Armani EA Connected Watch iz fosila

Provjerite $ 395 Emporio Armani EA Connected Watch iz fosila

general : Provjerite $ 395 Emporio Armani EA Connected Watch iz fosila

Mnoge tehnološke tvrtke razvijaju pametne razgovore. Sada izgleda da se druge tvrtke pridružuju trendu. Nedavno je modni brand Armani prvi put pridružio ovom vlaku s Emporio Armani EA Connected Watch. Sada se tvrtka vratila s verzijom zaslona osjetljivom na dodir gledanja, koja pokreće Android Wear 2.0. Ovaj novi smartwatch dio je matične tvrtke Fossilove napore za pokretanje 300 novih pametnih opcija u 2017. godini.

Novi Emporio Armani EA Connected Watch najavio je prvi put tijekom Milanskog tjedna mode. U izgledu, to je jednako dobro kao što biste očekivali od jedne od vrhunskih modnih marki na svijetu, s 46mm tijelo i izvrsnim dizajnom. Ova verzija pametnog časa osmišljena je tako da je lakše nositi svaki dan. Sada, EA Connected Watch imat će izbor od 8 prilagođenih Armani satova. Također, Armani nudi 11 zamjenjivih satova. To su od tkanine, kože ili gume i mjere 22 mm.

Sada je EA Connected Watch tipičan Android Wear 2.0 pametni sat. Može se upotrijebiti za pozivanje Google pomoćnika, provjeru obavijesti pametnih telefona te slanje i primanje teksta. Većina tih značajki bit će dostupna ako koristite Android smartphone, iako Android Wear je kompatibilan i sa iOS uređajima. Smartwatch dolazi s procesorom Qualcomm Snapdragon Wear 2100, AMOLED zaslonom, bežičnim punjenjem i IP67 otpornosti na vodu. Od sada, to je sve što treba znati o specifikacijama, budući da Armani još nije objavio nikakve detaljne tehničke specifikacije.

Također pročitajte: Konga slavi trogodišnju godišnjicu ovog srpnja

Sada je spomenuto da Armaniova matična tvrtka Fossil ove godine pokušava pokrenuti veliki broj novih smartwatchova. To se mora obaviti i kroz fosilnu marku i kroz različite pod-marke tvrtke, među kojima su Armani, Michael Kors, Diesel i neki drugi. Upravo sada, tvrtka je pokrenula 100 smartwatches, i to ne pokazuje znakove usporavanja. Ipak, sve ove pametne gledatelje neće pokrenuti Android Wear. Mnogi od tih uređaja bit će hibridi, a neki od njih jednostavno će biti varijacije jednog sata. Od sada, EA Connected Watch dostupan je za prodaju do 395 dolara.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar