Glavni » general » ChatPics - Podijelite slike i razgovarajte s BBM-om u stvarnom vremenu

ChatPics - Podijelite slike i razgovarajte s BBM-om u stvarnom vremenu

general : ChatPics - Podijelite slike i razgovarajte s BBM-om u stvarnom vremenu

ChatPics mijenja način dijeljenja slika s BBM-om, isporučujući više od vašeg BBM-a.

Uz ChatPics šaljite slike i razgovore u stvarnom vremenu istovremeno pomoću BBM-a i ChatPics-a, pokretanje BBM-a na novu razinu funkcionalnosti i zabave. Nema više lova za slikama u vašim mapama, nema više privitaka, ugriz pic i to je odmah.

Evo nekoliko savjeta kako biste dobili s ChatPics.

- ChatPics je aplikacija koju upotrebljavate s nekim drugim korisnicima koji također imaju ChatPics, stoga kontakti zabilježite tako da preuzmete ChatPics klikom na "Reci prijatelju" s popisa izbornika u ChatPics.

- Kliknite gumb Pozovite pri vrhu zaslona ChatPics da biste započeli razgovor (na popisu će biti samo prijatelji koji imaju ChatPics).

- Vaš prijatelj će dobiti BBM da prihvati vašu pozivnicu, nakon što prihvatite, ChatPics će pokrenuti na svojem uređaju i oboje ćete biti "Connected" u Chatpics.

- Chatanje u Chatpicsu jednako je BBM-u, osim čarolije sa slikama.

- Kliknite "Snap Photo" i snimite sliku, vidjet ćete sliku u ChatPics i vaš prijatelj će vidjeti sliku u samo nekoliko sekundi.
Kliknite bilo koju sliku da biste je vidjeli na cijelom zaslonu.

- Vaš prijatelj također može "Snap Photo" i vidjet ćete njihovu sliku. Nema ograničenja koliko slika koje vi i vaši prijatelji mogu poduzeti.

- Vi ili vaš prijatelj mogu pozvati što je moguće više vaših prijatelja koji imaju ChatPics da se pridruže vašoj čeki i da vide vaše slike, svi ćete vidjeti slike svima, a svi zajedno možete razgovarati.

Također pročitajte: Bitka krivulja - 9360 versus 9320

Kliknite ovdje da biste preuzeli ChatPics iz BlackBerry App Worlda

Preporučeno
Ostavite Komentar