Glavni » general » Promjena je u zraku: Zbogom na Symbian?

Promjena je u zraku: Zbogom na Symbian?

general : Promjena je u zraku: Zbogom na Symbian?


To je prosinac i dobar trenutak da razmislite o kraju godine. Gledajući unatrag na 2011, ove godine imam 14 mobilnih uređaja.

Kao dugogodišnji fan Symbian, smatram da je zanimljivo onih 14 mobitela koje sam stekla ove godine, samo je jedan bio Symbian - a ja ga nisam kupio. Jedan. Idite na lik.

Od tih 14 uređaja, 5 je pokrenuo Android OS, 2 je pokrenuo BlackBerry OS, 2 Windows Phone, 1 MeeGo, 1 WebOS, 1 Symbian i 2 iOS.

Ja sam se složio s činjenicom da se odmaknem od Symbian kao svoje primarne platforme. Još uvijek ispunjava moje potrebe kao platformu, ali jednostavno nema novih uređaja dovoljno uzbudljivih da zadrži pustolovnu osobu poput mene koja je zakačena na nju.

A što je Mister Mobility bez mobilne avanture i uzbuđenja?

Volim nešto u svakoj od postojećih platformi, ali svaka od njih također ima jednu ili dvije stvari koje se ne slažu dobro sa mnom.

Stavite masovnu pohranu na Windows Phone i upravo sam se prijavio. Isto kao i za iOS. BlackBerry krpelji sve naočale, ali ta platforma nema velike kamere (jedna od mojih kritičnih potreba), kao i činjenica da uopće nema toliko uzbuđenja.

Android je uzbudljiv, ali na razini ubojstva. Danas kupujete Android smartphone i gotovo je djed u još jednom mjesecu. Takva vrsta uzbuđenja znači da ću se voziti biciklom putem Android telefona na alarmantnu stopu.

MeeGo je mrtav. WebOS je u komi. Bada? Ne znam. Bada je loša kopija Androida. ako želim Android, idem kupiti Android.

Ovdje procjenjujem sve moje dostupne opcije. Bez obzira što sam odlučio, obećavam vam mjesecima i godinama uzbudljivih recenzija i priča. Naravno, bez obzira na platformu koju ja usvojim, i dalje ću kupovati uređaje s drugih platformi radi pregleda, tako da se nitko ne osjeća izostavljenim.

Također pročitajte: Ako koristite više računa na mreži, trebate upravitelja zaporki

Jedno je sigurno, bez uzbudljivih uređaja, izgubio sam strast za Symbianom. Nekad sam bio "Symbian Inside". Sada sam " Symbian Over And Out ".

Preporučeno
Ostavite Komentar