Glavni » general » Proslava junaka razvojnih programera mobilnih aplikacija

Proslava junaka razvojnih programera mobilnih aplikacija

general : Proslava junaka razvojnih programera mobilnih aplikacija

Razvojni programer za mobilne aplikacije jest osoba koja preuzima zalaganje razvojnog programera platforme. Na primjer, ako OS pametnog telefona nema značajku, razvojni programer aplikacije raste i razvija aplikaciju za popunjavanje tog vakuuma.

Ironija cijele situacije je da kad god OS smartphone sazrijeva i ugrađuje tu značajku, razvojni programer aplikacije prepušta se da izgubi svoje gubitke nakon godina razvoja.

Kada umirući pametni telefon, zaljubljeni su se programeri koji se znojiti danju i noću kako bi platforma ostala dugo nakon što vlasnici prestanu ažurirati. Razmislite o programerima koji su ažurirali aplikacije za Symbian. Razmislite o onima koji drže zajednice BB10 i Windows Phone živim.

Ovaj je post inspiriran hrabrom nastojanju Nemory Studios da živi zajednicu BB10. Oni su programeri iza značajnih BB10 aplikacija kao što su Face10, Ober za Uber, Dater for Tinder, Messenger za Facebook i Inst10, među ostalima. Memorijalni Studios kažu kako će zadržati BB10 na životu. Svakako im želim sve najbolje u tome.

Preporučeno
Ostavite Komentar