Glavni » general » Uskoro će se dogoditi CDMA spajanje?

Uskoro će se dogoditi CDMA spajanje?

general : Uskoro će se dogoditi CDMA spajanje?

Ovdje na mobilnosti, izvijestili smo o špekulacijama o spajanjima i akvizicijama u sektoru telekomunikacija CDMA. Operatori koji su spomenuti u različitim vremenima uključivali su Multilinks, Starcomms, Visafone i MTS First Wireless.

Možda postoji neka istina o spekulaciji Starcomms-Multilinks-MTS posla. Prema CyberSchuulNewsu, "spajanje 3 CDMA operatera i koje okružuje interes Heliosa može biti realno ako savjeti prikupljeni na takvom razvoju imaju sve što treba".

Nije tajna da su operateri CDMA-a posljednjih godina pogođeni lošim vremenima. Njihova pretplatnička baza nastavlja iscrpiti, a neki od njih (uključujući MTS First Wireless i ZOOMmobile) već su bili izvan radara. Oni koji su još u pogonu teško se trude da ostanu na površini. Priča je da ATCON, krovna udruga telekomunikacijskih tvrtki u Nigeriji, ne favorizira opciju spašavanja za nevolji telcos. Čini se da je spajanje jedini način da ide.

Ipak, gledatelji industrije su zabrinuti zbog perspektive spajanja tvrtki u nevolji. "Nema smisla", rekao je jedan čuvar koji je govorio pod anonimnošću. Slažemo se također, osim ako se neke druge mjere ne bi provele kako bi se promijenio smjer kojim sva tri su na čelu. Insiders kažu da bi spajanje moglo uočiti nove ulagače.

Također smo mišljenja da je promjena strategije izuzetno potrebna za operatere CDMA-e da dobiju osnovu. Fleksibilnost GSM mobilne tehnologije u smislu SIM-a i stjecanja uređaja nastavit će dati CDMA operaterima glavobolju. Međutim, možda se podatkovne mogućnosti CDMA tehnologije moraju pretvoriti u jedinstvenu prodajnu točku. Možda je vrijeme da se operatori CDMA-a usredotočuju na internetske usluge i tjeraju ih kao svoje osnovne usluge umjesto na glas.

Također pročitajte: X-datoteke: Multitasking na Nokia X

Ovdje u Mobilnosti želimo im uspjeh u svojim planovima da se stvari okrenu. Ne bismo željeli vidjeti stotine izravnih poslova i tisuće neizravnih poslova spadaju u odvod u već istaknutom gospodarstvu.

Preporučeno
Ostavite Komentar