Glavni » general » Cc-HUB objavljuje planove za članstvo

Cc-HUB objavljuje planove za članstvo

general : Cc-HUB objavljuje planove za članstvo

Prije službenog otvaranja, CcHUB, članica utemeljena zajednica hakera, dizajnera, tehnoloških tvrtki, poduzetnika, socijalnih poduzetnika, akademika, investitora i svih zainteresiranih za inovacije i primjenu tehnologije, najavili su planove za članstvo.

Dostupni planovi uključuju:

Crveno članstvo
Otvoren za pojedince koji žele biti dio CcHUB zajednice praktički (interakcija, dijeljenje stručnosti i suradnja na mreži) ili povremeno sudjeluju u događajima.

Naknada: besplatno

Članstvo u Orangeu
Članstvo u Orangeu daje pristup HUB-u; fleksibilni suradnički prostor, sastanak prostora, događaja i resursa koji su dostupni kako bi pomogli u mjerilu projekata i pokretanja.

CcHUB osnovni zahtjevi za članstvo moraju biti ispunjeni i podnositelji zahtjeva moraju pokazati potencijalnu vrijednost zajednici. Potrebna je provjera licem u lice.

Naknada: N30.000 / god. (Dostupno je fleksibilno plaćanje).

Zeleno članstvo
Ovo je za početak i projekte u fazi prije inkubacije kojima je potrebna radna površina, mentorstvo, pristup stručnjaka i korisnika zajednice i konačno kapital.

Omogućuje pristup poluprevalnom stolu, ormaru *, servisu poštanskog sandučića i prioritetnom pristupu prostorijama za sastanke / prostorima. Trenutačno ima samo 10 dostupnih mjesta.

Naknada: N30.000 / četvrtina.

Plavo članstvo
To je za tech tvrtke i korporativne organizacije zainteresirane za primjenu tehnologije i inovacije u Nigeriji, pruža puni pristup zajednici - prostor za događaj, pristup stručnosti i korištenje živih laboratorija za testiranje / lansiranje proizvoda.

Naknada: Određivanje

Posjetite CcHUB web stranicu za više detalja.

Preporučeno
Ostavite Komentar