Glavni » general » U slučaju nužde: koristite ICE kontakte

U slučaju nužde: koristite ICE kontakte

general : U slučaju nužde: koristite ICE kontakte

U slučaju hitne službe (ICE) program koji potiče mobilne korisnike da u hitnu adresu kontakata u imeniku mobilnog telefona pod nazivom "ICE". Ideja je da bi korisnik trebao biti u hitnim slučajevima, bolničari, policajci ili spašavatelji jednostavno trebaju potražiti unos / ime "ICE" na telefon pojedinca kako bi znao kome se obratiti.

Jednostavno je i briljantno. Broj vaše žene možete upotrijebiti kao svoj kontakt ICE. Ili tvoj tata, mama, suprug, sestra, najbolji prijatelj ... bilo tko! Uz suvremene telefone možete unijeti i više telefonskih brojeva. Na primjer, možete uključiti brojeve tri različite osobe - supružnika, roditelja i bestia - u svoj kontakt ICE. Alternativno, osoba može navesti više hitnih kontakata kao "ICE1", "ICE2" itd.

Program ICE koncipiran je sredinom 2000-ih i promovirao britanski bolničar Bob Brotchie u svibnju 2005. godine. Evo njegovih misli:

"Razmišljao sam o nekim teškim pozivima na kojima sam sudjelovao, gdje ljudi nisu mogli razgovarati sa mnom zbog ozljeda ili bolesti i nismo mogli saznati tko su oni. Otkrila sam da mnogi ljudi, očito, nose mobilne telefone i koristili smo ih da bismo otkrili tko su oni. Palo mi je na pamet da bi, ako bismo imali ujednačen pristup pretraživanju unutar mobilnog telefona za hitni kontakt onda bi to bilo lakše za sve. "

Zaključani telefoni u slučaju hitnog slučaja?

U svrhu sigurnosti, mnogi vlasnici mobilnih telefona, poput mene, zaključavaju svoje mobilne uređaje i zahtijevaju unos lozinke ili zaporke kako bi pristupili uređaju. To sprječava sposobnost prva ispitanika da pristupaju popisu telefonskih brojeva ICE.

Također pročitajte: Neki savjeti i trikovi za vaše iOS uređaje

Za takve korisnike, nije loša ideja da uvijek imate ICE karticu u novčaniku ili torbici. To bi bila kartonska kartica s naslovom "ICE" koja navodi brojeve koje želite nazvati u hitnim slučajevima, kao i sve jedinstvene medicinske činjenice koje će spašavatelji i liječnici naći korisni u dolasku u vas u hitnim slučajevima.

Na primjer, ako ste dijabetični ili hipertenzivni, Vaša ICE kartica treba tvrditi. Stavite ICE karticu na istu lokaciju kao i vaša osobna iskaznica u novčaniku. Učinkovita.

Bez obzira na rješenje radi za vas, dobit ćete program ICE. Nitko od nas ne gleda prema nesrećama i izvanrednim situacijama, ali to je činjenica da se oni događaju, a inicijativa takve vrste mogla bi samo napraviti veliku razliku kad god život baci svoje neobične krivulje kugle.

PREKO

Preporučeno
Ostavite Komentar