Glavni » auto općenito » Tehnologija automobila: Sve ceste vode do umjetne inteligencije

Tehnologija automobila: Sve ceste vode do umjetne inteligencije

auto općenito : Tehnologija automobila: Sve ceste vode do umjetne inteligencije

Godine 2016. došlo je do velikog napretka u području samohodnih automobila. Ne smije se uskoro pustiti. Kako se svijet postupno bazira na automatizaciju i umjetnu inteligenciju, uglavnom inspiriran mobilnom tehnologijom, tehnologija automobila ne ostaje zaostala. Zapravo, to je na čelu kampanje.

2016. godina bila je godina kada je Apple Car Play i Android Auto postali sve zastupljeni u automobilima. Android Auto je dobio puno bolje nakon što je objavljen kao aplikacija za rad na svim pametnim telefonima.

2016. je bila godina u kojoj smo vidjeli veći razvoj vozila bez vozača širom svijeta. Bilo je bijesnih borbi protiv vladinih ograničenja i sigurnosnih pitanja. Ali sav napredak je napredak.

Tesla je 2016. godine bio snažan sa svojim automobilima na baterijama. Također smo prošle godine zabilježili porast hibrida (automobila koji kombiniraju benzinski ili dizelski motor i električni motor). Dugi popis značajki vozača pomaže i mnogim automobilima objavljenim prošle godine. Vidiš li gdje ide?

Sve gore navedeno čini se da se konvergira na umjetnu inteligenciju.

Tehničke tvrtke veće su zanimanje za tehnologiju automobila. Nemojte se iznenaditi kad vidite likove Googlea, Applea ili čak Facebooka, pokrenite automobil ili nešto što se odnosi na automobile 2017. godine. Uber se ne odmara. Prošle godine, Uber je započeo testiranje automobila bez vozača. Čuo sam šapće letećeg automobila koji je također dolazio od Ubera. Zamisli to!!

Preporučeno
Ostavite Komentar