Glavni » auto općenito » Način rada automobila (za Galaxy) sinkronizira Galaxy telefone s vozilima

Način rada automobila (za Galaxy) sinkronizira Galaxy telefone s vozilima

auto općenito : Način rada automobila (za Galaxy) sinkronizira Galaxy telefone s vozilima

Vlasnici automobila koji su imali problema s pregledavanjem obavijesti u pokretu sada imaju rješenje. To je uvjet da koriste Samsung Galaxy telefon ili kompatibilni automobil. Način rada automobila (za Galaxy) omogućuje vam da sinkronizirate zaslon svog telefona s određenim vozilima koja podržavaju MirrorLink. To pomaže vozaču da kontrolira podatke na svom uređaju kroz zaslon crtica na svom automobilu. Način rada automobila (za Galaxy) omogućuje vam da sinkronizirate zaslon svog telefona s određenim vozilima koja podržavaju MirrorLink. To pomaže vozaču da kontrolira podatke na svom uređaju kroz zaslon crtica na svom automobilu.

Način rada automobila (za Galaxy) je aplikacija za sigurnu, hands-free uslugu u vozilu koja čini razliku u vožnji. Nadalje, to je u skladu sa sigurnosnim propisima postavljenim standardima u automobilskoj industriji. Međutim, važno je napomenuti da ova aplikacija neće funkcionirati ako ga pokušate koristiti s ne-Galaxy telefonom. Sada, kada trebate pregledavati navigaciju ili dolazne tekstove, ova aplikacija olakšava vas bez nanošenja sudara.

Evo nekih od značajki aplikacije:

  • Sigurno korištenje najčešće korištenih značajki u vozilima, kao što su glazba, navigacija i telefon
  • Jednostavan je za provjeru tekstnih poruka, raspored korištenjem teksta u govor
  • Povežite se s različitim navigacijskim programima
  • Bešavno korištenje 3. zabavne glazbene aplikacije u načinu rada automobila s bitnom kontrolom aplikacije
  • Jednostavan je za provjeru i odgovaranje na nove dolazne poruke preko trećeg IM-a, omogućujući značajku Text to Speech and Speech to Text
  • Jednostavan pristup glazbi, vremenu, lokacijama, kontaktima putem widgeta s lijeve strane početnog zaslona
  • Podržava uslugu dijeljenja lokacije koju pokreće Glympse
  • Zabilježite mjesto parkiranja putem GPS podataka, Fotografije ili Glasovnog podsjetnika.
Također pročitajte: Tržište izravno na "one Twitter puno" preko UberSocial

Kompatibilna vozila za aplikaciju uključuju Volkswagen vozila s mogućnošću korištenja MirrorLink, SEAT, PSA (Citroen i Peugeot) i Skoda vozila (od sada, popis bi se mogao proširiti u budućnosti). Način rada za automobil (za Galaxy) dostupan je besplatno na Trgovini Google Play, a ovdje nema kupnje putem aplikacije ili ugrađene. Zapamtite, to je samo značilo za korisnike Samsung Galaxy.

Preporučeno
Ostavite Komentar