Glavni » general » Možete li ići u pakao za ukrasti aplikacije?

Možete li ići u pakao za ukrasti aplikacije?

general : Možete li ići u pakao za ukrasti aplikacije?

Nedavno sam pokušavao tražiti načine kako, ermm, ilegalno igrati igru ​​iz nekih izvora na mreži, a onda i razmišljam. Ako "dobijem" ovu aplikaciju nezakonito, ne riskiram da ne činim raj. Hoću li biti kriv kad me Bog osuđuje? Onda sam stvarno razmišljala o tome. Svaki put kada ukrnem bilo što na mrežu, bilo da se radi o filmovima ili aplikacijama ili igrama ili što si ti, još uvijek činim čin krađe.

Neki ljudi ne osjećaju nikakvu krivnju na savjesti kada kradu stvari na mreži. To je uobičajeno kao, primjerice, prijava na Facebook. Ako niste kršćanin ili ne podijelite s mojim stajalištem da jednog dana budete suđeni, nadamo se, možete se povezati s činjenicom da još uvijek krade - lošeg društvenog poretka. Svi sadržaji koji dobivamo od ilegalnih izvora ili bujica krši nekoliko autorskih prava i istodobno vara osobe koje su u njemu posvetile svoje vrijeme, energiju i resurse.

Evo moje privremene rezolucije: kupit ću aplikacije za koje imam financijsku sposobnost i još uvijek ermm, "dobiti" one za koje nemam gotovinu (tražit ću oprost). [Drugim riječima, Emma, ​​želite riskirati da odete u pakao, abi? Issoright! - Glavni urednik]

Povratak na vas sada. Besplatno preuzimate stvari na mreži i ako to učinite, osjećate li kakvu krivnju ili kajanje? Obratite mi se u odjeljku komentara u nastavku.

Izvor slike

Preporučeno
Ostavite Komentar