Glavni » general » Fotoaparat: Dan s N8 i E7

Fotoaparat: Dan s N8 i E7

general : Fotoaparat: Dan s N8 i E7

Napravio sam komad koji je nedavno uspoređivao dva vrhunska pametnog telefona tvrtke Nokia na tržištu, neporaženi N8 Cameraphone i E7 Communicator.

U tom sam članku napravio slučaj zašto je moj izbor E7. Naravno, to nije značilo da ne postoji valjani slučaj da se N8 pokupi. Zapravo, spektakl za spektakl, N8 izlazi svojim bratom u smislu što može učiniti i koliko se to dobro radi - bolje slike (na više načina), bolji zvuk, bolji video i FM prijenos.

Kao što je već rečeno, sve ovisi o potrebama pojedinca o kojoj je riječ.

U svakom slučaju, nakon crkve jučer, netko je predložio da se neka grupa ode odjuriti. Sigurno je potreban zrak, pa smo išli. Srećom, imao sam i moj E7 sa mnom i N8 s prijateljem.

Za rezanje dugotrajne kratke priče, snimanje fotografija s N8 ponovno me podsjećalo na to zašto se i dalje voli u cijelom svijetu. Unatoč činjenici da ima i manji i lošiji prikaz od E7, slike snimljene s N8 izgledale su tako zapanjujuće na vlastitom zaslonu i lako razbjesnile E7 kameru na svim brojevima. Mislim, sve broji.

Evo usjeva iz primjera metak (E7 snimljen iznad, N8 snimljen ispod):

Slike su iste osobe s istog mjesta oko 1 metar. Naravno, očekivali ste drastičnu razliku u kvaliteti; zar ne?

Dakle, ako su slike vrhunske kakvoće vaša stvar, zaboravite na hardversku tipkovnicu i veći, bolji prikaz na E7 i idite prepirku na Nokia N8 umjesto toga. Za sada, a vjerojatno i duže, pravila N8 među cameraphones.

Također pročitajte: Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G specifikacije
Preporučeno
Ostavite Komentar