Glavni » general » Usporedba kamera: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7

Usporedba kamera: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7

general : Usporedba kamera: iPhone4 vs Nokia N8 vs Sony Ericsson Arc vs Samsung Galaxy S II vs Samsung Omnia 7


Dečki na Recombu.com su napravili pucnjavu među nekim od najboljih dostupnih kameri na tržištu. Oni su podupirali Apple iPhone4, Nokia N8, Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc i Samsung Omnia 7 sve jedni protiv drugih.

Pogodite tko pobjeđuje, ponovo?

Neću vam poraziti s pojedinostima, ali ovdje je presuda:

Odabir pobjednika za ovaj test je lukav, nijedna se slušalica ne nadmašuje, a čak i manje impresivni telefoni će biti u redu za neobičnu snimku.

Samsung Omnia 7 nudi dobar izbor mogućnosti, no zatvarač izgleda osjetljiviji od suparnika, što dovodi do više problema s potresom fotoaparata. Stills jednostavno nisu dovoljno oštri i HD filmovi su mekani s sivim bojama i više artefakata od suparnika.

Sony Ericsson je opremio Xperia Arc s dobrim izborom značajki, izvrsnim zaslonom i senzorom koji najbolje proizvodi performanse male svjetlosti. Sveukupno smo pronašli da slike nisu tako oštre kao što bismo željeli i HD film izvedba je najgore ovdje, to je vrlo mekana.

Samsung Galaxy S2 je solidan izvođač, full HD snimka je vrlo oštra, iako kvaliteta zvuka nije tako jasna koliko bismo željeli. Sluškinje su dobre, ali su ovdje izostavljene drugim kamerama.

Stvarno nam se sviđa fotoaparat tvrtke iPhone. HD snimak filmova je oštar i glatki, iako prikazivanje boja nije prirodno kao i N8, fotografije su oštre i slaba svjetlost je čvrsta. Naš glavni problem je nedostatak značajki koje će se ažuriranje iOS 5 riješiti.

Tako da ostavlja Nokia N8. Gluposti su dosljedno oštre prirodnim bojama, čak je i prohodan pri slabom osvjetljenju. Stvarno smo impresionirani HD video izvedbom, snimci su oštri, s odličnim zvukom i poboljšavaju uvjete osvjetljenja od nekih drugih. Nokia N8 možda nije osvojio svaku kategoriju, ali dosljedno čvrsta izvedba fotografija i filmova čini ga pobjednikom.

Ukupni pobjednik: Nokia N8

Recombu nije Symbian / Nokia fan site, pa nadamo se da će Nokia N8 mrzitelji napokon sačuvati ostale od nas, pogotovo ako vidimo da su neki od testova stvarno stavili N8 u nepovoljan položaj (noćni snimak, pogotovo: ako želite testirati bljesak, izbliza su put za izlazak).

Također pročitajte: tko je ukrao moju lozinku?

Za stvarno, stvarno sočne detalje, zauzimaju prednost Recombuovom snimanju telefona s kamerama.

Preporučeno
Ostavite Komentar