Glavni » general » Pozivanje razvojnih programera Symbian i BlackBerry

Pozivanje razvojnih programera Symbian i BlackBerry

general : Pozivanje razvojnih programera Symbian i BlackBerry

Mobilnost Nigerija se zalaže za pomoć u izgradnji živopisne mobilne razvojne zajednice ovdje u Nigeriji. Želimo vidjeti mobilne aplikacije koje su razvile Nigerijci kako bi dobili prihvaćanje i vjerodostojnost.

Surađivati ​​ćemo se s različitim organizacijama koje imaju interese u mobilnim aplikacijama kako bi pružile podršku i omogućilo im da se stvari događaju.

Kao prvi korak u nastojanju u ostvarivanju ovog cilja pozivamo razvojne programere za mobilne aplikacije da dostave svoje pojedinosti kako bismo mogli izraditi sveobuhvatnu bazu podataka.

Imajte na umu da su u ovom pogonu uključene samo platforme koje imaju službenu podršku za Nigeriju. Za sada, to prevodi na Symbian i Blackberry.

Razvijaju li se aplikacije Symbian ili Blackberry? U nastavku upotrijebite okvir za komentare da biste poslali podatke za kontakt, kao i popis svih aplikacija koje ste razvili (ili se trenutačno razvijaju). Naš je cilj pružiti maksimalnu izloženost. Slobodno nam možete također reći što mislite da možemo učiniti ovdje u Mobility Nigerija kako bismo doprinijeli razvoju ekosustava u zemlji.

Čak i ako niste razvojni programer za mobilne aplikacije, širite riječ. Ovo je naša Nigerija. Zajedno, mi stvaramo stvari.

Preporučeno
Ostavite Komentar