Glavni » general » Kupnja Smartphone za PR svrhe

Kupnja Smartphone za PR svrhe

general : Kupnja Smartphone za PR svrhe

Dugoročni sljedbenici MobilityNigeria.com znaju da sam osoba s više funkcija. Kupujem svoje uređaje strogo za njihovu praktičnu funkcionalnost i za uzbuđenje što im se ne mogu koristiti. Međutim, to može promijeniti ...

Prije nego što vrištiš, " Odi! ", poslušaj me; u redu?

Odvjetnik odnosa s javnošću u Aliretu kune bogovima korporativnog svijeta da moram početi razmišljati više poput korporativne osobe, a manje poput geekova. U običnom engleskom, on kaže da kao MD tvrtke poput Alirete, glavna razmatranja moje bi trebao imati i nositi oko telefona koji daje izjavu .

Aaargh! Vidim kako će to malo grčiti moj stil.

Ako malo poznajete korporativni svijet (barem ovdje u Nigeriji), možete potvrditi da favoriti u tom okruženju su BlackBerry i Windows Mobile uređaji. Da; naći ćete neke E90s tu i tamo, ali u velikoj mjeri Nigerijsko korporativno okruženje je powered by Blackberry i Windows Mobile.

Sjećam se da su moja supruga i moj PR službenik šutirali protiv moje zamjene E90 s G1 na temelju toga da je E90 će biti više impresivan i napraviti bolji izjavu kad sam otišao na sastanke. Imajte na umu da sam ove dvije osobe poznavala već nekoliko godina i oni NIJE samo ljudi.

Prema mom PR-u, ostatak korporativne bande misli da s vama nešto nije u redu ako ne nosite jednu od onih stvari koje nose. Što je još gore, oni misle da ste "mali dječak" i općenito ne plaćate puno pozornosti.

Također pročitajte: Prve slike 2018 Hyundai Elantra GT

U početku sam otišao "Nema šanse!", Ali dajem joj malo misli.

Osobno sada, pitam, mogu li koristiti BlackBerry? Nisam siguran. Kao i za Windows Mobile, da; postoje WinMo uređaji Ja sam više nego siguran da bih volio koristiti.

Siguran sam da mi se ne sviđa ova korporativna igra koja pokušava impresionirati ljude, ali tako se igra. Bilo mi se svidjelo ili ne, u sredini sam. Sigurno, to nije ni nemoralno niti ilegalno, pa možda mogu i malo igrati.

Alternativno, mogao bih podnijeti ostavku na mjesto izvršnog direktora Alirete i nastaviti koristiti bilo kakve hvale moje fancy, bez obzira na to što netko misli! Tako je. Samo u slučaju da me uhvatite s kupinom ... to nisam ja!

Preporučeno
Ostavite Komentar