Glavni » general » Kupnja telefona s jamstvom

Kupnja telefona s jamstvom

general : Kupnja telefona s jamstvom

Pri odabiru kupnje mobilnog telefona ili mobilnog računala (kao što sam danas odlučila nazvati smartphone), jamstvo proizvođača treba biti vrlo važno.

Jamstvo proizvođača je vaše osiguranje da, ako nešto bude u redu s uređajem koji ste kupili (obično u roku od 12 mjeseci), proizvođač će izvršiti potrebne popravke i ako je uređaj izvan popravka zamijenit će se.

Imajte na umu da je jamstvo važeće samo ako navedena pogreška nije posljedica vaše nepažnje ili zloupotrebe. Jamstvo ne pokriva samo štete.

Suprotno onome što bi neki korisnici željeli učiniti, jamstvo proizvođača jamstvo je od proizvođača do vas. To nije jamstvo trgovca.

Na primjer, ako kupite telefon iz i-Cell trgovine, obično i-Cell jamstvo određuje da se možete vratiti na i-Cell ako telefon razvije grešku. Ali ako kupite Nokia telefon s jamstvom proizvođača iz ABC prodavaonica, ako telefon razvije grešku, okrenete se na Nokia; ne ABC.

Obavezno pročitajte uvjete jamstva, tako da znate točno što biste trebali učiniti da biste se jednom morali vratiti na nju. Naravno, na mjestu kupnje obavezno potvrdite da vaša kupnja ima službeno jamstvo koje ga pokriva.

Ne postoji odstupanje kod prodavača ako jamstveni uvjeti ne navode da je trgovac na malo podrška. Dok ste kao potrošač vi svibanj biti oštećeni, vaše pritužbe se kanalizira u pogrešnom smjeru, ako ne slijedite smjernice jamstva. Prodavač je dobro prodavao uređaj pokriven jamstvom proizvođača. Sada pokupite svoj slučaj s proizvođačem ili njihovim imenovanim agentima.

Također pročitajte: Pogledajte neke od najboljih besplatnih VPN softvera

Za informacije, i-Cell pruža jamstveni servis na uređajima tvrtke Nokia, Sony Ericssons, HTC, Samsung i Motorola. Nokia također ima svoje vlastite centre za njegu na terenu. Ali svakako provjerite jamstvene kartice i letke uključene u vaš prodajni paket za pojedinosti.

Preporučeno čitanje

  • Proizvođač Prisutnost i faktor podrške
Preporučeno
Ostavite Komentar