Glavni » general » Kupujte i prodajte svoje automobile na mreži

Kupujte i prodajte svoje automobile na mreži

general : Kupujte i prodajte svoje automobile na mreži

Jednom davno, kupnja automobila u Nigeriji bila je poput kupnje za bilo što drugo. morao si ustati i otići oko prodavaonica automobila diljem grada. Sjećam se da sam otišao iz jednog automobila u drugu, hodajući satima na suncu, provjeravajući automobil nakon automobila. Ponekad je postupak prosijavanja kroz različite dostupne opcije nastavio danima - čak tjednima - pogotovo ako ste bili na proračunu. Međutim, s pojavom internetskih tvrtki došlo je do promjene u načinu na koji radimo našu kupovinu. To vrijedi i za kupnju automobila. Tu i tamo nekoliko maraka iskorištavaju trenutnu tehnologiju kako bi lakše kupovali vaš sljedeći automobil.

Jedan takav auto portal je Carmido.com.ng, nedavno pokrenuto tržište za nove i rabljene automobile. Carmido je podružnica Rocket Interneta, inkubatora za pokretanje koji je već pokrenuo neke uspješne tvrtke u Nigeriji (Jumia, HelloFood, Vamido) i radi s nekim od najboljih lokalnih distributera automobila u Nigeriji.

Carmidoovo sučelje je jednostavno i user-friendly. Zamislite da sjedite na svom stolu da biste posjetili online auto portal. Možete odmah pretražiti na temelju cijene, lokacije ili marke. Za nekoliko minuta, uklonili ste vozila koja vas ne zanima. Da; i dalje biste trebali pregledati vozila, pogotovo ako lovite upotrijebljenu stavku. No, pristupanje tom online portalu vam je uštedio vrijeme, novac i stres. Ako kupujete novu stavku, cijela transakcija može biti dovršena bez napuštanja vašeg stola i vašeg novog automobila isporučenog u vaš dom.

Također pročitajte: Morate imati Android aplikaciju: Memorijalni trener
Preporučeno
Ostavite Komentar