Glavni » general » U poslovnom, bez obzira na to, idete u zidove

U poslovnom, bez obzira na to, idete u zidove

general : U poslovnom, bez obzira na to, idete u zidove

Jutros, dijelim malo da bih vam potaknuo vaš tjedan. Naravno, to nije ništa posebno. Nisam baš sjajna. Samo jednostavna lekcija koju sam došao naučiti. Evo ga:

Bez obzira na to što znate, koliko ste dobro pripremljeni, vaše iskustvo, vaša mudrost, vaši resursi, koliko dobro planirate svoje planove, koliko je vaša industrija živahna, imat ćete ga grubo negdje na putu. Morat ćete mijenjati svoje planove, pripremiti više, potražiti više novca ili drugog resursa, vježbati puno strpljenja, zgušnjavati zube, razmisliti o tome koliko stvarno mislite da znate ili koliko dobro doista mislite da jeste, jer ponekad stvari će stvarno ići loše. Bježat ćete u zidove

Svaki iskreni poduzetnik će vam reći otprilike istu stvar. Nitko nije lako. Pitajte Richard Branson, na primjer. Jednom je napisao članak u kojem je rekao da bez obzira na to koliko je dobar vaš originalni poslovni plan, to nikada nije prikladno. Trčite na zidove i prilagodite ga dok idete. Na papiru, "trčanje u zid" zvuči kao ništa ozbiljno. Dovoljno je isprobati ga u stvarnom životu - zapravo zaletjeti. To uključuje iznenadno zaustavljanje od pokreta. I puno boli.

Jesi li trčao u zid? Pa, imam - opet i opet. Ponekad imam loše dane. To su dani kada je ono što bih doista voljela raditi je dati sve gore i krenuti u pećinu. Meutim, nekim čudnim mješavinama čimbenika, ipak sam još uvijek ovdje. Zidovi penjanja. Probijanje rupa kroz zidove. Skaliranje zidova. Razbijanje zidova dolje. Uzimanje zaobilaznica.

Također pročitajte: Postanite trenutak gradonačelnika s tvrtkom SimCity BuildIt

Ovo je prva lekcija koju svaki poduzetnik mora naučiti. nazovimo ga upravljanjem zidom. Bez obzira na to, upadat ćete u zidove i morate biti spremni upravljati tim zidovima. Kada se nalazite u zidu u poslu, to nije nužno zato što niste dovoljno dobri ili ste u pogrešnom poslu. To je jednostavno zato što ste u poslu!

Imati dobar tjedan rukovanja tim zidovima.

Preporučeno
Ostavite Komentar