Glavni » general » Priča o pogreškama: proizvođači zaustavljaju nougat ažuriranje rollouts

Priča o pogreškama: proizvođači zaustavljaju nougat ažuriranje rollouts

general : Priča o pogreškama: proizvođači zaustavljaju nougat ažuriranje rollouts

Je li Android 7 Nougat bug vozio? Ili postoji nešto o implementaciji ažuriranja softvera koja generira greške iz bluesa? Prvo, HTC je najavio i započeo predstavljanje softverskog ažuriranja na HTC 10. Tada je Samsung slijedio postupak s ažuriranjem Nougata na Galaxy S7 i S7 Edge. Oba proizvođača zaustavila su ta ažuriranja, navodeći bugove kao razlog.

Možda je to samo slučajnost. Ove se stvari slučajno događaju na taj način. Nedostaci su zloglasni - kako u biološkim znanostima tako iu razvoju softvera. Ili ćemo uskoro čuti za Sony, LG, Xiaomi i ostale koji zaustavljaju nougat ažuriranje rollouts za njihov flagships previše kao što oni pesky bugovi pojaviti ponovo drugdje.

Ako posjedujete jedan od gore navedenih uređaja, nemojte se tresti. Ti vrhunski uređaji još će dobiti svoje ukusne poslastice Nougata. Android nougat ažuriran na HTC 10, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge očekuje se da će se nastaviti u roku od nekoliko tjedana.

Ažuriranje (18. siječanj): Asus

Asus također zaustavio ZenFone 3 Android Nougat ažuriranje rollout koji je pokrenut prošlog tjedna. Razlog? Opet, kukci.

Ažuriranje (20. siječanj) : Sony je također zaustavio Android Nougat ažuriranje za Xperia Z5. Razlog: problemi s firmware-om i korisničkim prijavljenim greškama.

Ovo postaje zanimljivije ....

Preporučeno
Ostavite Komentar