Glavni » general » Proračun QWERTY Messengers Slug-out - Moj GreyBerry u odnosu na Nokia E71

Proračun QWERTY Messengers Slug-out - Moj GreyBerry u odnosu na Nokia E71

general : Proračun QWERTY Messengers Slug-out - Moj GreyBerry u odnosu na Nokia E71

Teško je!

To je bio moj prvi dojam o Nokia E71 Symbian smartphoneu. Nije kao da ćete rasti mišiće pomoću E71, bio mi je netko odgovor kad sam izrazio gore mišljenje. Ipak, trebate mi vjerovati kad kažem da nisam samo uzgoj mišića, ali i mišići se toniraju.

Da; Nokia E71 je relativno star po današnjim standardima pametnih telefona, ali ćete biti zaprepašteni koliko je jedinica ovog uređaja još uvijek u optjecaju i da se još uvijek prodaju na tržištu do danas. Dio razloga za to je trošak. Kako drugo, prosječna osoba na ulici dobiva vrhunske značajke smartphonea po pristupačnim cijenama? Dobiti točku?

Dakle, dok krvavi rub, geeki one vjerojatno razmišljaju, "Nokia E71? Od kada ", E71 je još uvijek jako u sporu, pogotovo zbog pada cijena tijekom vremena.

Prošlo je tek nekoliko dana rukovanja s E71, i nalazim se usporedbe između njega i LG-GW305. Naravno, oni nisu ravnomjerno podudarni. E71 je mini računalo i košta dvostruko više od GW305, što je osnovni telefon s QWERTY tipkovnicom. Ali dno je da su obje ciljane na segmentu poruka na tržištu.

GW305 preko E71
LG je lakši u težini, tipke su malo veći i imaju mnogo znakova koji nedostaju na tipkovnici E71.

GW305 ima utičnicu od 3, 5 mm, dok E71 ima 2, 5 mm audio priključak, pa ako ste posebno u glazbi, tj. Koristeći najbolje dostupne slušalice / slušalice, držite se dalje od E71. GW305 se može puniti putem USB porta, što se ne može učiniti na starom konju E71.

Također pročitajte: Gadget darovi za Božić 2012

GW305 također čita kontakte odmah s SIM kartice koji se nalazi u njemu i ima opcije za uređivanje fotografija od sepija, negativnih, reljefnih, skica itd.

U porukama, GW305 je ugradio SMS prikaz, koji E71 nema.

LG GW305 također traje kraće vrijeme kako bi se potpuno napunio, u usporedbi s Nokia, što traje duže i čini se da se pokreće pod istim tempom kao i LG, ako ne i brži.

E71 preko GW305
I ovdje su područja u kojima E71 jednostavno puše GW305 iz vode - Symbian smartphone pomiče 3G i WLAN.

E71 je manji u veličini, ima uređivač dokumenata i ugrađeni rječnik.
Također ima infracrveni priključak (nedostaje na GW305), a telefon se može koristiti kao modem.

E71 ima kameru od 3, 2 megapiksela, koja vrh zaslona od 2, 0 MP na GW305. E71 je multitasking uređaj, tj. Može obavljati različite zadatke u isto vrijeme, funkcija koja je izvan GW305.

Na kraju, aplikacije treće strane izvan Java mogu se instalirati i pokrenuti na E71.

Dakle, što se čini bolje?
Ako ste na ograničenom proračunu i kupite QWERTY glasnik. Ako niste na ograničenom proračunu, ne biste trebali razmatrati E71 u ovom trenutku.

Pa, naravno, samo ti možeš biti sudac onoga što zadovoljava vaše potrebe. Razmišljajte o raspoloživim informacijama, zahtjevima i financijskim mišićima, a zatim odlučite koja od ova dva preživača vrijedi proždirati.

Preporučeno
Ostavite Komentar