Glavni » general » Gadgeti proračuna dolaze po trošku

Gadgeti proračuna dolaze po trošku

general : Gadgeti proračuna dolaze po trošku

Istina je da proračunski smartphone može uglavnom raditi ono što može učiniti mnogo veći krajnji uređaj. Nema natjecanja. Pravo je pitanje koliko dobro to može učiniti. Imam privilegiju da posjedujem i upotrebljavam više od stotinu mobilnih uređaja (i pregledam ih još više), ako postoji jedna stvar o kojoj sam siguran, proračun je uvijek isplativ. Nije bitno koliko je to brend ili kako je dobro, ako želite nešto pristupačno, morat ćete napraviti kompromise.

Na primjer, dok je Motorola Moto G uistinu dobar smartphone na mnoge načine, nedostatak proširive memorije ogroman je udar mnogim korisnicima. Imajte na umu da ima samo maksimalnu unutarnju pohranu od 16 GB (postoji i verzija od 8 GB), a možete zamisliti koliko brzo prilično teški korisnik može ostati bez prostora. Nakon toga, korištenje telefona postaje frustrirajuće iskustvo.

Prijatelj koji posjeduje Moto G kaže da sada nema drugog izbora nego da se prebaci na drugi telefon. Sada je dva puta popunio unutarnju skladišta Moto G. Posljednji put, morao je otpustiti neke datoteke na PC. Koliko puta bi trebao to učiniti teški korisnik? On je teški korisnik. Kompromis Moto G je grčeviti njegov stil. 32 ili 64 GB interne pohrane bi bilo bolja ideja. Ali proračun.

Ponekad, to je kvaliteta gradnje koja pati. Ponekad je to zaslon. U drugim slučajevima, to je kapacitet baterije. Možda RAM. Možda skladište. I kameru. Mnogo puta, kombinacija stvari. Međutim, pogledate to, proračun ima trošak. Svaki put kada ustanovite da si možete priuštiti malo sposobniji uređaj, vjerujte mi: potrošiti malo malo više i hvala vam pizze kasnije.

Također pročitajte: Let's Make 2012 Rock
Preporučeno
Ostavite Komentar