Glavni » general » Proračun potrošača i tablete samo za Wifi

Proračun potrošača i tablete samo za Wifi

general : Proračun potrošača i tablete samo za Wifi

U nedavnom postu Mister Mo pod naslovom Jeste li koristili bilo koju besplatnu Wi-Fi vrućih mjesta, većina komentara, uključujući moje je bio neobičan Ne, s malim brojem koji su se javili u pozitivnom žalio se da je usluga bila spora ili neupotrebljiva.

Kada uzmete u obzir da od mnogih popularnih tableta vani, uključujući, ali ne ograničavajući se na, Amazon Kindle Fire i nedavno objavljeni Google Nexus 7, su uređaji samo za WiFi, možete vidjeti koliko je velik problem. Čak je Blackbook Playbook samo WiFi uređaj. Otkriće značajke u svom slučaju je Blackberry Bridge koji dijeli korisničku BIS vezu sa svojim Blackberry smartphoneom.

Nedavno sam objavio post pod nazivom Zašto dobivam Nexus 7 i dok je većina bila impresionirana specifikacijama i činjenicom da je Google tablet, pitanje je da je uređaj samo za Wi-Fi i da su ljudi imali promisliti.

Za razliku od onoga što se ostvaruje u razvijenim okruženjima, Nigerija nema bežične vruće točke koje dotiču svaki kut. Obično, pojedinci moraju izraditi vlastiti internet pretplatom na jedan ili više internetskih paketa.

Neka faktor košta ovdje. Pretpostavljajući da želim dobiti Nexus 7 sada, prvo moram imati način pružanja interneta za njega. Ako odlučim koristiti svoj smartphone kao žarišnu točku, to će vjerojatno ubiti bateriju brže nego što je vlada popravila autocestu Lagos-Benin. Alternativa je da dobijete MiFi uređaj ili WiFi usmjerivač.

Sada, izračunajmo i zbroj cijena. MiFi uređaji trenutno koštaju oko N20, 000. Dodajte cijenu Nexus 7 - N51, 000 (procijenjeno) + 6 GB podatkovnog niza N7, 500. Sve su to veće od N78, 500. To nije jeftino, barem za prosječnog kupca gadgeta koji samo želi pristupačnu tabletu.

Također pročitajte: Prepoznajte Nigerije ili prošetajte

Znam da se ovaj predmet bavi različitim izgledom, ali to je tako veliki problem. Ako želite kupiti tablet za samo WiFi, kako namjeravate dobiti internetsku uslugu za to?

Preporučeno
Ostavite Komentar