Glavni » general » Tablete s Androidom za proračun nema ništa za strah od ipad Mini

Tablete s Androidom za proračun nema ništa za strah od ipad Mini

general : Tablete s Androidom za proračun nema ništa za strah od ipad Mini

Zapisano je da je Appleov Steve Jobs prezreo tablete od 7 inča, tvrdeći da za njih nema mjesta. Poslušajte ga na temu:

"Trenutni usjev sedam stolnih tableta bit će DOA-mrtvi pri dolasku. Njihovi proizvođači će naučiti bolnu lekciju da su njihove tablete premale i povećati veličinu iduće godine, ostavljajući tako i kupce i programere koji su skočili na sedam inča džeparac s siročadom proizvodom. "

Poslovi su bili pogrešni, jer su uređaji poput Nexusa 7 i amazon Kindle učinili dosta dobro na tržištu.

Nakon što je Jobs prošao, glasine o iPadu od 7 inča plutale su, a špekulacije proračunske tablete za iPad pretrpjele su se. Pa, Apple je napokon najavio detalje o Mini iPadu. Zar nije baš kao da jabuka tretira nešto s prezirom, a zatim učinite potpuni u-turn u kasnije vrijeme i usvojite to vrlo stvar? IPad Mini ima 7, 9 inčni zaslon i pokreće ga Dual-core 1 GHz Cortex-A9 procesor. Pa, 7, 9 inča nije točno 7 inča, pa možda .... samo možda.

IPad Mini je ovdje. Pitanje je sada: Da li se proračunski Android tableti imaju čega bojati?

Počevši od 329 dolara za Wi-Fi verziju od 16 GB, na način da ipad mini nije prijetnja Nexusu 7, koja započinje na 199 dolara. Osim Nexusa 7, na tržištu su dostupne i druge Android proračunske tablete. IPad Mini nije proračun. Jednostavan. To je još jedna skupo tableta za obožavatelje Applea koji ne mogu priuštiti iPad ili koji su potajno čeznuli za Jobsima da jedu njegove riječi i daju im manji iPad. Sretna sam za njih. Svatko dobiva ono što žele.

Također pročitajte: 2017 Mazda CX-3 zadržava dobre izgled svojih prethodnika

U međuvremenu, tržište proračunskih tableta i dalje čvrsto pripada Androidu.

Preporučeno
Ostavite Komentar