Glavni » general » Četka za zube u 10 sekundi s Amabrush

Četka za zube u 10 sekundi s Amabrush

general : Četka za zube u 10 sekundi s Amabrush

Većina ljudi četkaju zube dva puta dnevno. Ovo nije velika stvar na površini; u stvari, to je pravilna oralna higijena. Međutim, postoji milijun i jedna stvar koju biste mogli raditi s vremenom koje ste poduzeli kako biste četkali zube. Prema nekim izvješćima, vrijeme provedeno četkanje zubi dodaje do 100 dana za cijeli život. Postoji uređaj koji može značajno smanjiti ovaj put. Upoznajte Amabrush, prvu potpuno automatsku četkicu za zube koja obavlja posao u 10 sekundi.

Amabrush je napravljen od antibakterijskog silikona koji ubija više od 99 posto svih bakterija. Čekinje su postavljene pod kutom od 45 stupnjeva na obje strane, kako bi se jednom očistili svi zubi, a dovoljno su mekani da spriječe oštećenje desni, ali dovoljno jaka da čisti svaki zub. Tu su i mikrokanali ugrađeni u usnik za prijenos pasta za zube kroz uređaj. Također je lako očistiti; sve što trebate učiniti je isprati u sudoperu. Slušalica treba zamijeniti svaka tri do šest mjeseci.

Ručni dio sadrži mehanizam za isporuku tekuće paste za zube. Dotak gumba, pasta za zube je izrađena na pjenu i isporučena na usnik. Također, ručni dio stvara snažne vibracije kako bi oscilirao čekinje i očistio zube. Proces čišćenja zuba dovršen je za samo 10 sekundi, što znači da se svaki zub dobiva u samo 1, 25 sekundi. Baterija u ručki može trajati 28 četkanja. To znači da ga možete koristiti dva puta dnevno dva tjedna prije nego što zahtijeva drugu naplatu. Štoviše, mogu se koristiti više usniknih dijelova s ​​istim ručnim dijelom.

Također pročitajte: Weekend Rants: Sada kada imamo jeftine planove podataka ...

Trenutno, Amabrush je dostupan po narudžbi putem Kickstartera. Osnovni model vrijedi za 90 dolara i dolazi s ručnom komadom, usmenim dijelom, kapsulom za zubnu pastu i osnovnim punjačem. Model bežičnog punjenja iznosi 113 dolara. Pošiljke će započeti u prosincu, prema izvješćima.

Preporučeno
Ostavite Komentar