Glavni » general » Broken Windows: Sažetak sustava Windows Phone je završen

Broken Windows: Sažetak sustava Windows Phone je završen

general : Broken Windows: Sažetak sustava Windows Phone je završen

Gartnerovo najnovije izdanje statistike nema dobre vijesti za Windows Phone i svoje obožavatelje. Njegova prodaja na globalnoj razini za krajnje korisnike operativnim sustavom u 1. kvartalu 2016. godine ukazuje na to da je udio Windows Phonea na globalnom tržištu smartphonea pao na 0, 7%. To je pad od 72% u odnosu na prošlu godinu. Slučaj slomljenih prozora, to je.

  • BlackBerry OS još je spušten u jarbol na 0, 2%. Budući da BlackBerry više ne proizvodi nove uređaje s BB OS-om, taj će udio još više pasti.
  • Udio iOS-a također se smanjio s oko 17% prošle godine na 14, 8%
  • Android OS - jedina platforma koja raste upravo sada - je na sveukupnoj razini od 84, 1%
  • Sve ostale platforme sastavljene zajedno - Tizen, Sailfish, Firefox, Ubuntu, itd. - ukupno iznose 0, 2%. Očigledno, pametni telefoni koji pokreću Tizen OS ne prodaju onoliko koliko bi neki ljudi željeli da vjerujemo.

Broken Windows

Koliko loše su Windows slomljeni? Ne samo da je tržišno natjecanje sustava Windows Phone pala na 0, 7%, ali anketa Mobility Arene pokazuje da ih 73% korisnika koristi kao sigurnosne uređaje, a ne kao primarni smartphone. Drugim riječima, otprilike samo 0, 5% globalnih korisnika pametnih telefona zapravo upotrebljava Windows Phone kao svoj svakodnevni smartphone.

Ja sam ljubitelj Windows Phonea, ali moj Lumia 950 služi samo kao moj uredski PC (putem Continuuma). Sada nosim Android smartphone kao moj dnevni vozač. Netko mi je jučer rekao: "Molim, pitajte ljude na telefonu da radi nešto o potrošnji podataka. Ja sam na svom drugom telefonu s prozora i to je bilo lijepo iskustvo. Ali neću dobiti takvu stopu. "

Također pročitajte: Nemojte kupiti Lumia telefon ako ...

Moj odgovor? "Čini se da momci iz sustava Windows Phone ne slušaju korisnike. Sve što smo tražili tijekom godina zanemareni su. Ja sam učinio s njima. "Postoji sto i jedna stvar koju su korisnici zatražili od Microsofta tijekom godina. Microsoft je bio čujan.

Sada s globalnim tržišnim udjelom ispod 1%, mogu se reći da Windows na mobitelu je slomljen, čak i razbijen. I to je sramota.

Preporučeno
Ostavite Komentar