Glavni » general » Broken Rank: Je li Infinix ide premije previše?

Broken Rank: Je li Infinix ide premije previše?

general : Broken Rank: Je li Infinix ide premije previše?

Infinix Mobility su poznate po pametnim telefonima koji ciljaju na proračun kraj tržišta. Konkretnije, Infinixov "Hot" domet uvijek je bio usmjeren na najniži kraj tog proračunskog segmenta. Oni su bili najpristupačniji pametni telefoni od proizvođača. Ali Infinix Hot S je prekršio čin. Postoje dvije varijante. S pristupačnom cijenom N45, 500, Infinix Hot S nije ništa drugo nego proračunski smartphone. Pitanje koje odmah dolazi na pamet je, treba pitati: Je li Infinix ide premium?

Je li Infinix premije?

Prvi put kad sam pročitao da će Hot S imati metalno tijelo, znao sam da nešto nije u redu. Tada sam pročitao skener otiska prsta, 3 GB RAM inačicu i kameru, a ja sam počeo sumnjati da uređaj neće biti u proračunskom razredu. Moje su sumnje dokazane ispravno.

Je li to prvi korak u kretanju od Infinixa da pusti labu proračuna? Ako Infinix ide premium, onda možemo očekivati ​​povećanje specs i cijene preko cijelog njihov raspon. Sljedeća Infinixova napomena bi koštala više (Napomena 3 ne izgleda proračun). A sljedeći Zero uređaj bi koštao previše.

Također je moguće da je Hot S eksperiment - nešto za testiranje vode. Ili možda je sama po sebi nova kategorija, iako nije navedena pod kategorijom "Hot" na web stranici Infinix Mobility.

Što god bilo, vidjet ćemo kako se igra. Infinixova sestrinska tvrtka, TECNO, prošle je godine pokrenula potez za većom premium segmentom tržišta pametnih telefona s puštanjem Phantom 5. Infinix čini se da radi isto. iTel, još jedan član Transsion obitelji, još uvijek jako cilja dno piramide.

Također pročitajte: Kako kopirati dokumente na iOS uređaj s računala

Nema sumnje, Infinix Hot S je prekršio čin. Ovaj hottie je tako vruće da prethodni Hot obožavatelji to ne mogu dirati. Ako možete izvući N45, 500 ipak, Infinix Hot S X521 izgleda kao dobra vrijednost za novac.

Preporučeno
Ostavite Komentar