Glavni » general » Ažuriranje emitiranja s Trombonom s SMS-om

Ažuriranje emitiranja s Trombonom s SMS-om

general : Ažuriranje emitiranja s Trombonom s SMS-om

Iako postoji puno uzbuđenja vezanih uz mobilne aplikacije i kanale internetskog komunikacije, istina je da je jedini univerzalni podatkovni kanal dobar stari SMS. Jednom u neko vrijeme dolazi do sjajne ideje koja koristi ovu staru, ali sveprisutnu tehnologiju kako bi se stvari učinile.

Trombon Timba Objects je jedna takva ideja. To je usluga koja neka skupina stvori kanal na koji se svatko može pretplatiti na primanje ažuriranja putem SMS-a. Budući da radi na SMS-u, radi s bilo kojim mobilnim telefonom - glupim, pametnim ili pametnijim.

Kako radi

1. Izradite kanal za svoj kanal
U mom slučaju želio sam stvoriti kanal pod nazivom "Mobilnost". Da biste to učinili, sastavio sam SMS kao sadržaj: " create #mobility "

Tamo možete zamijeniti "mobilnost" nazivom kanala koji želite stvoriti. Pošalji na: +447797880420 .

Nakon slanja tih uputa primio sam SMS ubrzo nakon što sam obavijestio da je #mobility kanal stvoren.

2. Pripremite ljude da se pretplate na vaš kanal
Da biste korisnike pretplatili na svoj kanal, zamolite ih da pošalju "upis #channelname " na +447797880420 .

To znači da se pretplatite na Mobility's Trombone kanal, poslat ćete "#mobility" na +447797880420 . Učini to sada! Dobit ćete odgovor na koji ste se pretplatili i moći ćete primati ažuriranja iz mobilnog tima putem SMS-a, bez obzira imate li podatkovnu vezu ili ne, bez obzira na vrstu mobilnog telefona koju koristite.

3. Da biste poslali SMS ažuriranja
Na primjer, za slanje poruke na Mobility kanal, sastavio bih tekst sa sadržajem: ' #mobility Mister Mo družio se s prijateljima u 20:00 petak u GetAreni!, "I pošaljite na: +447797880420 . Svatko se pretplatio na #mobility kanal bi primio SMS poruku govoreći, "Mister Mo druženje s prijateljima 20:00 petak u GetArena!" Nifty.

Također pročitajte: Odabir telefona: 3.5G nije 3.5G

Glavni znakovi za Trombon
To se mora reći: ovo je fantastično, i vidim kako se s vremenom zahvaća. Nema ništa što je robusno i sveprisutno kao SMS sustav. Usluga je još uvijek u beta verziji, pa ako pokrenete servis koji treba poslati ažuriranja, trebali biste odmah izraditi Trombone kanal.

Jednostavno je i neograničeno. Nadam se da će, kada se prijavi cijene, to biti nešto ugodno.

Pretplatite se na #Mobility na Trombonu!
Mobilnost Trombone kanal je "#mobility". Pretplatite se danas slanjem kao SMS "#mobility" na +447797880420 . Imamo sjajne stvari, uključujući događaje i freebies.

Preporučeno
Ostavite Komentar