Glavni » general » Breaking News: Ericsson želi iz Sony Ericssona?

Breaking News: Ericsson želi iz Sony Ericssona?

general : Breaking News: Ericsson želi iz Sony Ericssona?

Citat od InformationWeek :

Prema njemačkom tehnološkom časopisu, Ericsson traži načine kako okončati svoju ulogu u Sonyjevom zajedničkom pothvatu tvrtke Sony (NYSE: SNE). Ericsson i Sony su u pregovorima za izradu plana, ali očito je da je financiranje posla veliki problem.

Njemačka publikacija Manager-Magazin.de izvješćuje kako se Ericsson nedavno približio Sonyu kako bi razgovarao o Sony Ericssonovom zajedničkom pothvatu za dva mobilna telefona tvrtki.

Ericsson želi.

Pročitajte cijelu vijest: Ericsson želi Sony Ericsson joint venture

Ericssonovi telefoni bili su moj omiljeni, iz jednostavnog razloga što su imali više mogućnosti i funkcionalnosti od telefona drugih proizvođača u istoj cijeni. Prevedeno, to znači da su Ericssonovi telefoni ponudili veću vrijednost za novac. Riječ je o uređajima poput R320 i R380. Tada je Ericsson otišao u zajednički pothvat s tvrtkom Sony i stvari su se promijenile.

U međuvremenu, telefoni tvrtke Sony (tada) stajali su u svojoj klasi. Sony je zaslužan za inovativnu jog dial prikazanu na ranijim Sony Ericsson telefonima. Sjećam se da sam vlasnik Sony J5, i to je bio dobar uređaj u danu.

Zašto Ericsson želi izaći? Hoće li se ovo razvod stvarno dogoditi? Može li Sony zadržati tvrđavu u odsutnosti Ericssona?

Preporučeno
Ostavite Komentar