Glavni » general » BRAVO! na Android. Saznajte zašto ovdje

BRAVO! na Android. Saznajte zašto ovdje

general : BRAVO!  na Android.  Saznajte zašto ovdje

Bravo! Bravo! Bravo! na ANDROID OS i sve trenutne korisnike i obožavatelje. Što se tiče onih koji još uvijek čekaju da prihvati da je Android najbolji OS, spremni smo prihvatiti vas kao obožavatelja kada se odlučite. U nekoliko "postova" iz ove, pregledat ću neke mobilne telefone i Tablete koje pokreću Android OS.

U međuvremenu, dopustite mi da podijelim nekoliko razloga zašto ne podnosim kapu za Great Android OS. Nedavno sam rekao prijateljima da "ne mogu kupiti bilo koji smartphone ako se ne pokreće na Androidu". Saznajte zašto u nastavku:

  • To je OpenSource: Android kao opensource znači da svatko (proizvođači ili čak i vi) koji želi upotrebljavati Android (za razvoj proizvoda) ne treba platiti za obično skupu licencu koju Google Google dalje razvija i prilagođava za vlastitu upotrebu, Prednost je to da je poboljšanje i razvoj Androida otvoren za "sve". U međuvremenu, ja sam inače Opensource osoba.
  • Android daje mjesta za izbor: za razliku od naših prijatelja koji koriste Blackberry, iTouch i mnogi drugi. Sve su to strogo vezane uz njihove proizvođače (npr. IOs radi samo na Appleovim proizvodima, bbOS radi samo na RIM proizvodima i mnogim drugima. S druge strane, postoji mnogo proizvođača telefona koji napaja svoje pametne telefone i tablete s Androidom, npr. Samsung, Motorola, Sony, Huaiwei čak i kineske telefonske proizvođače (Chinko) - Očekujte članak o tome uskoro. Prednost je to što daje prostor za izbor. Uzmi na primjer, možda neću biti poput telefona koje je napravio određeni proizvođač zbog nekih tehničkih propusta S lakoćom se prebacim na bolji proizvođač i još uvijek uživam u Velikom Android značajkama sve dok novi proizvođač ima telefon s androidom (npr. gospodin S ne voli aparat Y jer baterije nikada nisu posljednje ... a zatim se prebacuju do proizvođača Z i nastavlja uživati ​​u svom android OS-u).
  • Velika tržišta aplikacija: zbog open source statusa Androida, mnogi razvojni programeri potiču se da razviju svoje aplikacije i prenesu na Android Market. Ovo zauzvrat znači više aplikacija za korisnike. U travnju 2011. bilo je 206.143 Android aplikacija s više od 3 milijarde preuzimanja. Ipak, statistika se promijenila od tada.
  • Ona uživa veliku podršku iz Velikog Googlea.
Imam još mnogo razloga za reći da za Android. Ograničit ću ga na gore, jer pregršt drugih razloga podliježe uređajima koji ih nude. Što još čekate? Idi dobiti svoj ANDROID telefon i početi uživati ​​je strašan prednosti.
Preporučeno
Ostavite Komentar