Glavni » general » Oklopite se: Windows 10 službeno će biti objavljen 29. srpnja

Oklopite se: Windows 10 službeno će biti objavljen 29. srpnja

general : Oklopite se: Windows 10 službeno će biti objavljen 29. srpnja

Konačno, nakon dugih sesija preglednih testova i povratnih informacija korisnika, Microsoft je konačno odlučio objaviti sustav Windows 10 kako bi javnost imala osjećaj. Besplatna nadogradnja bit će dostupna korisnicima računala i tableta 29. srpnja, a mobilna verzija bit će dostupna kasnije ove godine.

Windows 10 vraća izbornik Start koji svi volimo, Cortana za komunikaciju s osobnim računalom i mobilnim uređajima, novi novi preglednik pod nazivom Microsoft Edge, nove fotografije, videozapisi, glazba, karte, ljudi, aplikacije za poštu i kalendar te mnoge druge nove značajke,

Dana 29. srpnja možete dobiti Windows 10 za računala i tablete iskorištavanjem ponude besplatne nadogradnje ili na novom računalu sa sustavom Windows 10 vašeg omiljenog trgovca. Ako kupite novi Windows 8.1 uređaj između sada i kasnije, nadogradnja sustava Windows 10 bit će vam dostupna i mnoge trgovine će nadograditi vaš novi uređaj za vas.

Microsoft provodi postupak rezerviranja za izravno instaliranje na vašem računalu, vjerojatno za kontrolu prometa na svojim poslužiteljima. Na paleti sustava na dnu zaslona pojavljuje se obavijest, a zatim klikom na ikonu na koju ćete voditi kako rezervirati svoj prostor.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar