Glavni » general » Boom J7 hands-on: Prvi TECNO-ov medijski centrični mobitel

Boom J7 hands-on: Prvi TECNO-ov medijski centrični mobitel

general : Boom J7 hands-on: Prvi TECNO-ov medijski centrični mobitel

Čitajući kroz specifikacije TECNO Boom J7 prije nekih dana, bilo mi je samo impresionirano. U nominalnoj vrijednosti, ona je čitala kao i svaki drugi mobilni uređaj Android na tržištu. Međutim, ubrzo nakon što sam vidio jednu s vlastitim očima, otišao sam od nezainteresiranosti do uzbuđenja za 3 sekunde.

Boom J7 ima jedan od najboljih dizajna bilo kojeg proračunskog smartphonea na tržištu. Posvuda s mekanim krivuljama, uključujući zakrivljenu leđa i lijep zaslon, odmah sam zaljubljen u uređaj. Sve u svemu, to me podsjeća na lijepe lijepe linije dizajna HTC-a. No, Boom J7 nije samo izgled i dojam.

Napominjemo naziv "Boom". Namjerno je. Vidiš, J7 je prva linija TECNO-ovog novog medijskog proizvoda. Razmislite o glazbi i videozapisu. Izgleda kao dio, i to dobro djeluje. Brzo sam ga uzeo za spin.

Boom App / Glazbeni ekosustav
Boom App je novi, prilagođeni glazbeni player tvrtke TECNO. Omogućuje vam da reproducirate vlastitu glazbu pohranjenu na lokalnoj razini na uređaju, ali ima i sustav za članstvo u obliku iTunes koji vam omogućuje pretraživanje, pronalaženje i reprodukciju glazbe na mreži. To je dobro funkcioniralo tijekom kratkih rukovanja. Lako sam pronašao pjesme Westlifea.

Vrhunski mono zvučnik
Pronalaženje glazbe na mreži bila bi potpuno izgubljena tjelovježba ako je kvaliteta zvuka uređaja bila sranja. Međutim, iznenađen je mono zvučnik na stražnjoj strani J7. Pobijedio je Lumia 930 (što je zaista jako dobar) u kvaliteti zvuka i usko propuštenim ramenima do ramena s stereo zvučnicima BlackBerry Passport. Sva četvorica, koja su vodila različite usporedbe, bila su upamtljiva.

Također pročitajte: 4 stvari koje čine iPhone XS Max i zapisivač i srčani prekidač

Izvrsna audio slušalica
Isporučeni audio slušalice prilično su dobri, pružajući vrhunsku kvalitetu zvuka - i usporedili smo reprodukciju glazbe pomoću drugih dostupnih slušalica.

Zaključci
Na kraju softvera, TECNO je još više pročišćen. To je Android 4.4.2, ali s grafičkim sučeljem dodatno prilagođen da bude user friendly, posebno u izbornicima.

Igrali smo se samo s TECNO Boom J7 malo, ali smo u boji impresioniran. Dizajn sličan HTC-u, novi glazbeni ekosustav i vrhunska reprodukcija zvuka sugeriraju da će J7 biti izvrsna vrijednost za novac. Ali samo će naša cjelovita recenzija zaključiti na to, stoga nemojte otići.

Preporučeno
Ostavite Komentar