Glavni » general » Bontel TV King je za ljubitelje i avanturiste na otvorenom

Bontel TV King je za ljubitelje i avanturiste na otvorenom

general : Bontel TV King je za ljubitelje i avanturiste na otvorenom

Bontel mobilni telefon vjerojatno nije robna kuća s kojom ste upoznati, no na ulicama ćete naći u rukama obrtnika i slično. Bontel TV King jedan je od njihovih proizvoda i ime koje odmah slika sliku. Čula sam to i pomislila da mora imati ugrađen TV funkcionalnost. I to.

Bontel TV King je jedan od onih low-cost telefona na kojima možete gledati zemaljsku televiziju. Problem je, s 2.8-inčnim zaslonom, vaše oči vjerojatno će biti gore za to. Možda je zaslon bio tako malen da bi se smanjio trošak. Primjerice, Opssonski TV 2 je drugi TV telefon i ima istu veličinu zaslona. Može li netko staviti veći prikaz na ove TV telefone, molim vas?

Ali ima drugih, iskupljujućih, kvaliteta. Za jednu, postoji humongous 10.000 mAh baterija i može naplatiti druge telefone. Dakle, ono što imamo ovdje je TV telefon i elektroenergetska banka okupljena u jednu. Nemojte očekivati ​​da će ovdje brzo napuniti baterije, jer ne postoji.

Osim toga, ima tvrdu, gumiranu ljusku koju proizvođač kaže može osigurati da telefon preživi teške uvjete u aktivnostima na otvorenom.

Bontel TV King: Za ljubitelje na otvorenom i avanturiste

Ovdje su obično osumnjičeni: LED svjetiljka, FM radio i mreža ograničeni su na 2G. Ne; ne pokreće Android OS ili bilo koji pametni smartphone softver. Ovo je osnovni telefon. Čak i ako već posjedujete pametni telefon, ako volite planinarenje i veliko otvorenje, kralj Bontel TV samo bi mogao biti ono što vam je potrebno da biste ostali povezani na jednoj od vaših avantura.

Također pročitajte: Surface Laptop je Microsoftov mali MacBook Pro

Izgrađen je poput Hulka, ima dugotrajnu bateriju i održat će vam ažurirane vijesti putem televizije i FM radija dok sjedite za kamp požar. Za fotografiju, 0, 8 megapikselni fotoaparat nije ono što želite pokušati uhvatiti s najdragocjenijim sjećanjima. Za to držite svoj redoviti smartphone ili digitalni fotoaparat.

Još uvijek želim da je zaslon bio veći. Gledanje televizije na većem zaslonu samo je ugodnije iskustvo, kao u slučaju Bamboo D700.

Koliko košta Bontel TV King? Službeno, NGN9, 500, ali vjerojatno ga možete nabaviti po sniženoj cijeni ovdje i tamo. Na kraju bih nazvao ovaj Bontelov otvoreni kralj ili Bontel Battery King. Ali, ako su želje konji ... ..

Preporučeno
Ostavite Komentar