Glavni » general » Blogiranje od 2004. godine - slavi Mister Mo

Blogiranje od 2004. godine - slavi Mister Mo

general : Blogiranje od 2004. godine - slavi Mister Mo

Na medijskom događaju danas poslijepodne, Chukwuemeka Agbata (CFA) upoznala me i spomenula da imam preko 10 godina iskustva u tehnološkom blogiranju. Sjedio sam tamo zatečen i pitajući se je li doista bio tako dugo. Nekoliko čekova i konzultacija kasnije (Hvala, Niyi Ajao!), I bio sam u mogućnosti to pin down točno kad sam započeo tech blogging. 28. studenog 2004.

Dakle, blogirao sam već više od 11 godina. Nevjerojatna. Prije nisam razmišljao o tome. Zatim, uz Niyijevu pomoć, uspio sam dohvatiti prilično brojne najranije postove na blogu - sve one objavljene negdje drugdje prije nego što sam 2008. godine pokrenuo Mobility Arena. Ja ću ih uskoro postaviti. Moje najranije recenzije bile su tako kratke! Hian. Ne brini. Moći ćete ih čitati za sebe.

Ovi stari blogovi uključuju moje recenzije kao što su Nokia 3410, Motorola Accompli 008, Sagem MyX5, NEC n21i (i-Mode telefon), Siemens SL45, Nokia 6610, Sony Ericsson P800 i Trium 110. Glo's GPRS u ranim danima, dugo izumrli tehnološki događaji poput e-NNOVATE (koji se održavaju jednom godišnje), i još mnogo toga.

Sjećam se da sam na svom prvom tehnološkom blogu rukom kodirala stranice u HTML-u, a potom i XHTML. Bilo je zabavno slaviti u HTML-u, a zatim napraviti stranice prilagođene mobilnim uređajima. To su bili početci mobilnog weba! WordPress i drugi sustavi za upravljanje sadržajem dolaze kasnije.

Jedna stvar je sigurna: imao sam zabavu kao tech bloger. Još uvijek imam eksploziju i namjeravam to nastaviti. Možda u studenom ove godine mogu organizirati malu zabavu za proslavu 12 godina funtastic tech blogginga.

Također pročitajte: o nigerijskim tehničkim blogovima i važnosti

Uz pokretanje MobilityArene danas, vodim i nekoliko drugih visokokvalitetnih digitalnih izdavačkih medija: CPAfrica i CyberSchuulNews.

Ovo je dobro vrijeme za veliko hvala svima koji su sudjelovali u ovom putovanju - prijateljima, obitelji, partnerima, čitateljima i aktivnim sudionicima na najvećem odjelu za mobilne recenzije u Africi. Svi ste rock! Nastavimo imati loptu; hoćemo li?

Preporučeno
Ostavite Komentar