Glavni » general » Blokirajte neželjene pozive i SMS poruke pomoću McAfee Antivirus & Security

Blokirajte neželjene pozive i SMS poruke pomoću McAfee Antivirus & Security

general : Blokirajte neželjene pozive i SMS poruke pomoću McAfee Antivirus & Security

Dobio sam savjet od @tundeiness jučer navečer o McAfee mobilnoj sigurnosti na svom pametnom telefonu Sony kao učinkovit alat za blokiranje neželjenih poziva i SMS poruka. Evo njegov račun sastavljen od svojih tweeta:

Dakle, @Mister_Mobility, s povjerenjem vam mogu reći da McAfee antivirusni softver tvrtke Sony Xperia učinkovito može osloboditi neželjenih tekstualnih poruka. Možete filtrirati pozive i SMS putem McAfee mobilne sigurnosti. Imajte na umu ključne riječi u tim SMS porukama, pa čak i broj. Tada možete unijeti te ključne riječi, a McAfee će filtrirati ostatak. Poznate ključne riječi su "besplatno", "30555", "tuner pozivatelja" i sl. Budući da sam imao telefon i učinio sam potrebnim, odmarao sam se od spam poruka i voli ....

Sada znam da je aplikacija McAfee Antivirus & Security dostupna za uređaje sa sustavom Android. Provjerila sam se u Trgovini Play, a filtriranje poziva i SMS-a navedeno je kao jedna od značajki koje nudi. Ako koristite Android smartphone i umorna od sranja koju vaša mreža baca na vas, idite ga ovdje.

Preporučeno
Ostavite Komentar