Glavni » general » Blokirajte oglase i uštedite na Androidu baterija s DNS66

Blokirajte oglase i uštedite na Androidu baterija s DNS66

general : Blokirajte oglase i uštedite na Androidu baterija s DNS66

Gotovo svatko tko je koristio Android smartphone u jednom trenutku ili drugom žali prisutnost non-stop oglasa. Bilo da igrate mobilnu igru ​​ili provjerite aplikaciju, postoje oglasi gotovo posvuda. Ovo postaje stvarno frustrirajuće. Većina ljudi odbija ih ukorijeniti svoje pametne telefone kako bi je zaustavili. Međutim, ako ne želite ukorijeniti svoj telefon, još uvijek možete uživati ​​u neživom Android iskustvu. Instalirajte samo aplikaciju nazvanu DNS66. Ova aplikacija upotrebljava Androidov VPN sustav za blokiranje oglasa.

Ova aplikacija blokira oglase na razini DNS-a, što znači da samo kratko vrijeme filtrira promet kada su veze prvi put napravljene. Tako vam štedi bateriju dok blokira oglase za vas. Radi bez proxy poslužitelja. Sve što je potrebno je uspostaviti VPN sučelje, a zatim preusmjeriti promet DNS poslužitelja na njega. VPN sučelje filtrira promet, dopuštajući samo upite za hostove koji nisu na crnoj listi.

Evo kako koristiti DNS66. Prije svega, preuzmite i instalirajte aplikaciju iz F-Droid Repository, što je pouzdano mjesto za Androidove aplikacije otvorenog izvora. Kada preuzmete i instalirate aplikaciju na uređaj, bit će vam predstavljena vodič za postavljanje, koju biste trebali pročitati. Da biste započeli postupak blokiranja oglasa, idite na Filteri domena pri dnu zaslona. Odaberite barem jednu datoteku hostova koji blokiraju oglas. Ovo je popis poznatih poslužitelja oglasa koji će blokirati DNS66. Kada omogućite datoteku hostova koji blokiraju oglas, indikator pokraj njega postat će zelen.

Također pročitajte: MM: Dakle, konačno sam se pridružio Instagrama - na Windows Phoneu!

Zatim idite na karticu Start / Stop na donjem izborniku, a zatim dotaknite ikonu Osvježi pri vrhu zaslona. Bit ćete obaviješteni o preuzimanju u tijeku, što je datoteka domaćin. Dopustite da završi, a zatim dugo pritisnite ikonu napajanja u sredini zaslona kako biste omogućili uslugu VPN-blokiranja oglasa. Pritisnite OK u skočnom prozoru koji slijedi. Od sada, oglasi će biti blokirani u vašem pregledniku, kao iu drugim aplikacijama. Na traci statusa vidjet ćete malu ikonu ključa kada je aktivna DNS66.

Preporučeno
Ostavite Komentar