Glavni » general » Bloatware: Koliko prostora za pohranu vaš telefon stvarno ima?

Bloatware: Koliko prostora za pohranu vaš telefon stvarno ima?

general : Bloatware: Koliko prostora za pohranu vaš telefon stvarno ima?

Slika, kažu, govori tisuću riječi. Sva su telefona na gornjoj slici rekli da imaju 16 GB interne pohrane, ali su završili dobivanje različitih alokacija. Zašto je to tako? Kako iPhone 5c može imati 12, 60 GB slobodnog i Samsung Galaxy S4 ima 8, 56 GB slobodnog? Što je na zemlji jeli sav taj prostor?

Pravo je reći da je dio unutarnje pohrane posvećen operativnom sustavu. Ljudi na kojima? Tech je proveo istraživanje i shvatio da su u nekim slučajevima nepotrebni bloatware i datoteke sustava zauzimaju više prostora i zauzima veliki komad dodijeljene unutarnje pohrane. Još jedno veliko pitanje jest da korisnik ne može ni brisati neke od nepotrebnih aplikacija (na primjer na iPhoneu).

Gledajući sliku (ako znate o telefonima i njihovim naočalama), shvatit ćete da 3 najbolja telefona na popisu ne podržavaju korištenje vanjskih mikro SD kartica.

Dakle, možemo li reći da nije bitno koliko je besplatna pohrana dostupna, osobito ako telefon ima utore za memorijske kartice? Mislim da je važno, jer kada posjedujete Samsung Galaxy S4 i vidite korisnu pohranu u usporedbi s oglašavanima, osjetit ćete malo vareni. Ne bi li bilo lijepo ako pametni dobavljači telefona korisnicima olakšavaju način brisanja bloatwarea?

Što misliš? Podijeli svoje misli.

Izvor: Koji? Tehnologija

Preporučeno
Ostavite Komentar