Glavni » general » Bljesak iz prošlosti: Nokia E71 i dalje ljulja

Bljesak iz prošlosti: Nokia E71 i dalje ljulja

general : Bljesak iz prošlosti: Nokia E71 i dalje ljulja


Nokia E71 je telefon koji je objavljen u vrijeme kada je u Nokia postojao dihotomija između poduzeća i multimedijskih smartphonea. Nokia E71 pripadao je kategoriji E-serijskih uređaja s oznakom E za tvrtku. Srećom, danas da dihotomija više ne postoji. Po mom mišljenju, razlika između te dvije kategorije bila je besmislena.

Prošle su tri godine od oslobađanja E71, a ja sam zadivljen koliko je relevantno i danas u današnjem prostoru smartphone uređaja. Iako E71 ima ograničenja zbog nedostatka određenog hardvera, a možda i softvera koji se nalaze na današnjim pametnim telefonima, još uvijek se nećete osjećati jako izostavljenima.

Moj razlog za to je stvarno jednostavan: mnogo onoga što se može učiniti s današnjim pametnim telefonima može se napraviti i sa E71. Razdoblje.

Sad nosim jedan oko tjedan dana, i jesti! Isporučuje se vrlo dobro.

  1. Ovo je još uvijek vrlo lijep i vrlo dobro izgrađen telefon
  2. Još uvijek uživa podršku proizvođača.
  3. Ovaj tip brine o svim mojim potrebama društvenog umrežavanja.
  4. Ja sam u mogućnosti urediti i pregledati uredske datoteke na njemu, bilo da su Word, Excel ili Powerpoint. Zapravo, pišem ovaj članak s E71.
  5. Uz Joikuspot Premium instaliran, mogu ga koristiti kao Wi-Fi hotspot.
  6. Ovo dijete mi omogućuje da koristim tipkovničke prečace prilikom upisivanja i uređivanja dokumenata.
  7. Ima vrlo impresivan životni vijek baterije.
  8. Kada je vrijeme da se moj utor, ja pokrenuti glazbeni player i razbiti. U redu, to je pomalo pretjerivanje, ali dobivate poteškoće.
  9. Iako neću dobiti kvalitetu slike Nokia N8, fotoaparat s 3, 2 megapiksela s automatskim fokusom i LED bljeskalicom uspijeva snimiti pristojne fotografije.
  10. Znam da neću moći imati erotski razgovor s dragom gospođom Siri na E71, ali ipak sam u mogućnosti uputiti poziv tako što ću nazvati nekoga iz mog kontakta pomoću značajke glasovne naredbe.
Također pročitajte: BlackBerry baca u dual-core tablet - Playbook

Tamo ga imate! Tri godine trčanja, a E71 još uvijek ljulja. To je impresivno.

Preporučeno
Ostavite Komentar