Glavni » general » BlackBerry popularnost u Nigeriji

BlackBerry popularnost u Nigeriji

general : BlackBerry popularnost u Nigeriji

Ne postoji uskraćivanje da su BlackBerry uređaji vrlo popularni u Nigeriji upravo sada ili su oni ?. Za one koji ostaju u Lagosu i Abujiji, telefon BlackBerry je gotovo posvuda, ali što je s preostalih 30 stvari?

Ne znam kako je popularno u drugim državama savezništva, ali sumnjam da će to biti čak i polovica koliko dominantno / popularno kao u Lagosu i Abujiji. Nedavno je jedan od mojih prijatelja koji trenutno obavlja svoju službu za mlade u Makurdiu bio tweeting o tome da je u cyber kafiću, a više od pola telefona bilo je Nokia telefona. Kasnije je kasnije tweetirao o kupnji ili ludovanju kupine dok je on dominantan samo u Lagosu. Ovdje je njegov cvrkut ispod

Očigledno, BB ludost je samo u Lagosu ...

- Celestine Ezeokoye (@celestocalculus) 24. srpnja 2012

Čak i većina potrošača koji dobiju BlackBerry uređaj dobivaju drugu ruku zbog visoke cijene bod BlackBerry uređaji. U postu Udegbunam Chukwudi na svom blogu pod naslovom Tri velika načina RIM BlackBerry može povećati svoju zaradu u Nigeriji, treći način koji je predložio bio je da RIM otme drugu ruku tržišta BlackBerry u Nigeriji.

Ja živim u državi Ogun i iskreno govore Blackberry telefoni imaju više od 20 do 1. Možda činjenica da mrežni operatori oglašavaju Blackberry uređaje i usluge / pakete toliko su žestoko stvorili auru popularnosti za Blackberry telefone. Cijene plaćene za internetsku uslugu Blackberry drastično su se smanjile od prethodnih cjenovnih bodova na nešto povoljno i jeftino, ali mrežni operateri koji ne dobivaju RIM.

Također pročitajte: pregled Android aplikacije: Versed

S činjenicom da se većina uređaja kupuju rabljeni, kako se RIM nadam da će dobiti novac od prodaje hardvera / uređaja ?. Nadalje, kao što sam već napomenuo, cijena pretplate je pala i sumnjam da oni čine mnogo novca od BIS / BBM usluge koju oni također pružaju.

Dakle, pitanje koje pitam danas je da je BlackBerry popularan u Nigeriji? i kako je BlackBerry posjeduje u bilo kojem dijelu zemlje koju čitate iz mobilnosti?

Preporučeno
Ostavite Komentar